Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kako se ponasate u prometu?

<< < (3/5) > >>

JosipMarijanovic:

--- Citat: ropee - 10 Prosinac, 2015, 17:35:17 ---Uhhh, imam jaaaako kratki fitilj za kretene :(

Uvijek pazim, vozim brzo, uvijek dajem žmigavac prije skretanja, ne smetam nikome, prilikom parkiranja uvijek pazim da nekog ne zatvorim, ako nema mjesta idem dalje,.... No u današnje vrijeme ljudska bezobraznost prelazi sve granice  ??? , na javnom parkingu parkiram vozilo, odem obaviti nešto, vratim se natrag, auto zablokiran, trubim, obilazim, nema nikog, naravno ludim  :icon_biggrin: ne mogu izać. Nakon petnaestak minuta čekanja, vidim nema nikog, razbijem staklo izbacim auto iz brzine i gurnem ga unatrag, pa nek me opet blokira ako hoće  :toothy12:

--- Kraj citata ---

da vidis kad se gurtna zakaci za kombi ili kamion pa ostavio auta nasred ceste negdje 20-100m dalje. ahhahah kako se ljudi cude kad nestane auto. i onda pocnu ispirike kako su tu stali samo na 10 min a mi dva i pol sata cekamo...

Scooterist_#1:

--- Citat: ropee - 10 Prosinac, 2015, 17:35:17 ---Uhhh, imam jaaaako kratki fitilj za kretene :(

Uvijek pazim, vozim brzo, uvijek dajem žmigavac prije skretanja, ne smetam nikome, prilikom parkiranja uvijek pazim da nekog ne zatvorim, ako nema mjesta idem dalje,.... No u današnje vrijeme ljudska bezobraznost prelazi sve granice  ??? , na javnom parkingu parkiram vozilo, odem obaviti nešto, vratim se natrag, auto zablokiran, trubim, obilazim, nema nikog, naravno ludim  :icon_biggrin: ne mogu izać. Nakon petnaestak minuta čekanja, vidim nema nikog, razbijem staklo izbacim auto iz brzine i gurnem ga unatrag, pa nek me opet blokira ako hoće  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Ufff bome radikalno!! Haha al svida mi se! Ja osobno vrlo vrlo kratkog fitilja!! Postujem samo trudnice, starije i djecu (do 10 godina) svi ostali su mi na meti!! To govorim ako nisam kriv i neko meni radi sranja u prometu!! Ako mi neko naglo izleti ili nesto slicno pratim ga do prvog semafora ili stajanja i cekam da spusti prozor od auta ili vizir kacige i jednostavno moram izbacit iz sebe ono kaj ga ide!! Inace jako pazim na druge i postujem sva prometna pravila!!  :angry7:

SF2 Freak:
Ne moram previše komentirati. Ako netko ne shvaća da je pogrješio da imam bombu bacio bi mu ali redovito retrovizore kidam idiotima koji me ugrožavaju.

ditek:

--- Citat: SF2 Freak - 10 Prosinac, 2015, 21:15:14 ---Ne moram previše komentirati. Ako netko ne shvaća da je pogrješio da imam bombu bacio bi mu ali redovito retrovizore kidam idiotima koji me ugrožavaju.

--- Kraj citata ---

uf ja na ovo pucam.. sve ok svima moze dogodit greska, kriva procjena itd. ali onda bar digni ruku i sve 5 idemo dalje.. al kad me skoro ubiju pa onda jos pocnu lamatat i glupirat se eh onda je gotovo  :angry9:

Valter:
Puno sam se živcirao u prometu. Sada sam flegma. A vozim se tako da imam što manje komplikacija na putu. Ne prebrzo, ne presporo, trudim se sve pravovremeno signalizirati, a ruta je bez sumnjivih i opasnih skretanja.

Samo mi fale one kromirane šipke ko na amerikanskim vozilima da pogurnem one koji se šunjaju prema semaforu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju