Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kako se ponasate u prometu?

<< < (4/5) > >>

firkefica:
ja u kamionu pogotovo kratki fitilj... vozis robu vrijednosti par stotina tisuca kuna i tak sranja... napikavam se onda do zadnjeg cma... zracna truba i udri... a ako je tak kriticno skakao sam dva puta van iz kamiona i uvjek su pobjegli na crveno

ropee:
Pred cca mjesec dana vozim po cesti, na autobusnom ugibalištu stoji bus, prolazim pored , taman na pol busa, majstor kreće i zatvara mi cestu  ??? , kočim, sviram, psujem, frajer ne ferma. Rekoh nema frke, brz sam ja  :laughing7: , pratim ga do slijedeće stanice stajem i usput mu sasujem sav katar koji sam uspio skupit po prozoru i njemu  :frajer:, mislim da od tad pazi kako se uključuje  :laughing7:

Valter:

--- Citat: ropee - 11 Prosinac, 2015, 16:53:50 ---... mislim da od tad pazi kako se uključuje  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ne pazi. Ima iza naljepnicu koja se popularno zove Licence to kill.

firkefica:

--- Citat: Valter - 11 Prosinac, 2015, 17:22:10 ---
--- Citat: ropee - 11 Prosinac, 2015, 16:53:50 ---... mislim da od tad pazi kako se uključuje  :laughing7:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
tu nalju moze objesit macku o rep... nigdje u zakonu nema ni ne pise da on ima prednost pri ukljucivanju

JosipMarijanovic:

--- Citat: firkefica - 11 Prosinac, 2015, 17:33:52 ---
--- Citat: Valter - 11 Prosinac, 2015, 17:22:10 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
tu nalju moze objesit macku o rep... nigdje u zakonu nema ni ne pise da on ima prednost pri ukljucivanju

--- Kraj citata ---

upravo tako. jedan vozac zeta kojeg znam je rekao da kad ljudi stvarno zavrse na sudu radi nesrece di se bus ukljucio da je vozac kriv. naljepnica je nevazeca

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju