Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kako se ponasate u prometu?
Scooterist_#1:
Forumashi opet jedna kvazi anketa...evo kakse vi ponasate u prometu? Jeste kratkog ili dugog fitilja, sta vas smeta ili nervira najvise?
ivano_007:
Dugog fitilja :icon_biggrin:
Smeta mi samo kad se neko u koloni oće pristrojit isprid, a neće da pita nego guz po guz želi uć isprid
marac0304:
Ja radim ono sto me najvise smeta kad vozim auto. Preticem sa desne strane :S
Corector:
Ovisi sta vozim :laughing7: i u kakvoj sam situaciji, ako me pokusa zgaziti iz cista mira i jos mase nesto rukama onda kulturu ostavim sa strane da malo priceka.
JosipMarijanovic:
--- Citat: Scooterist_#1 - 09 Prosinac, 2015, 17:21:31 ---Forumashi opet jedna kvazi anketa...evo kakse vi ponasate u prometu? Jeste kratkog ili dugog fitilja, sta vas smeta ili nervira najvise?
--- Kraj citata ---
jako kratkog. smetaju me vozaci sa mobitelom u rukama. vozaci koji puse cigarete dok voze. roditelji koji nemogu svoju mladunčad zavezati jer su "nemirni". stari ljudi koji ugrozavaju tuđe zivote izvodeci manevre. vozaci zet-a. zaustavljenje vozila di god im se prihtje i kad god im se prihtje jer "gospe" nemogu pjesaciti dva metra vise do ulaza. nabijanje na guzicu dok vozim barem 15-20km/h preko ogranicenja. oduzimanje prednosti. naglo kocenje na zuto u zadnjih 5 metara semafora. nevolim vozace koji nedaju zmigavce niti kad se okrecu za 180 preko ceste. nevolim ljude koji misle da je spora voznja sigurna voznja. nevolim ljude koji znaju voziti samo jednu marku i model auta. nevolim ljude koji neznaju procijeniti koliko im je "veliko" odnosno najcesce malo vozilo.
jeste primjetili da vozaci koji voze male aute imaju uvijek problema oko parkinga? cudo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju