Sve je nabačeno osim kvačila i remena, sutra ćemo imati test run prvo bez plastika hlađenja, samo da provjerim da li će gdje slučajno, ne daj Bože, curiti, pa onda ako ne bude problema postaviti i njih i gas sa fabričkim rezonjom
dok ne dobijem dizne. Sigurno se pitate zašto ga nisam upalio danas kad sam već sve sklopio
Razlog je opet moja početnička greška, povukao sam vario prema vani i rolice su ispale iz ležišta i sad čekam jutro da ga odvezem mehi da mi odšarafi maticu pištoljem da se to vrati kako treba a i da malo počistim vario iznutra. Da li da stavljam mast ili da ostavim suhe rolice? Jedni kažu da, drugi ne. Šta je ispravnije?
Tags: cumming, milf, cumshot, facial, etc.
Što se tiče onih naslaga zemlje, ulja i još koječega još ih samo ima ovdje malo ispod prirubnice i na centralnoj nogari, budemo to počistili sutra poslije probe kad sam se riješio one močvare oko točka neka i to bude čisto
Na airboxu se odlijepila cijev koja ga spaja sa karburatorom pa će biti da mi je tu vukao falš zrak i nije mogao održavati konstantan ler gas, čudi me kako nisam to prije primjetio. To sam polijepio, postavio, nasuo ulje i u getribu i 2T sintetiku
još preostaje rezervoar napuniti a to ću sutra jer me zanima da li je tačan podatak da u rezervoar može stati 8L pošto sam jednom vozio 30km na rezervi i kada sam otišao nasuti stalo je 6L, ja se iznenadio
I na kraju, Chinarelli big mašin u osvježenom izdanju(i deklo sam očistio komplet):
Naravno, ništa od ovog ne bi bilo moguće da nisam radio pod budnim okom starog majstora