Da krenemo polako, kupljen prošle godine, stanje ne baš tako bajno a i ja ne baš tako iskusan ali šta je tu je. Poslije batine dvotaktaš mi je bio avion
Dakle, 1E40QMB mašina A.K.A. Chinarelli, za nekog ko ne zna za bolje odlična, nekakav fabrički rezonja koji daj Bože da ima i r od rezonancije, serijala nad serijalama ii ručica zadnje kočnice od bicikla(djelo nekog velemajstora)
Prije mene ga je vozio neki malac, padao je minimalno dva puta sudeći po grani koja je udubljena sa obje strane po jednom, plastike su bile malo potrgane, malo labave, šarafa nekoliko falilo pa sam ga odlučio malo "utegnuti". Kako to inače biva, ono "malo" se pretvori u rasklapanje više od pola motora. Evo koja slika prvog rasklapanja, nisam dirao ništa od vitalnih dijelova samo plastike sređivao..
Ovo su samo neki od slomljenih nosača plastika, bilo ih je još doosta, čitavu noć sam krpao to
Onda malo igranja sa karbon folijom
Nemam sliku ovog zadnjeg dijela obloženog u karbon, uglavnom urađeno je s obje strane bijeli karbon super je ispalo. I tako dalje i tako dalje
Sve sređeno, pobrisano, spreman za nove pohode!
P.S. Nemojte misliti da je ova zvjezdica pokušaj obrade Stage6 znaka haha, tu je isključivo iz razloga jer se ispod nalazi rupa