Tehnički kutak > Garaža
CPI Aragon GP50 low budget
aragonY:
Evo nekoliko slika grane onog fabričkog rezonje s početka priče..
Mali ga je dobro stuko, aplauz za njega :icon_biggrin: to sada ide na oglasnik za neku siću pa kad i ako se ikad proda da mi bar plati piće kad me neće provozati kako treba. A sada na scenu stupa hand made paša ZX Veličanstveni :laughing7:
Kupljen za 400kn, ima sve potrebne dijelove, planiram ga samo malo ispolirati, sa nosača skinuti farbu pa i njega ispolirati, šarafe ponovo ofarbati u crno i to bi bilo to.
Što se tiče karburatora radi se o Dellortu PHVA 16, s njim sam imao mali eksperiment. Jedan stari majstor mi je pričao kako je prije na VW benzincima serije 70-tih i 80-tih često znao čistiti karburatore, jer su nekako uspijevali brzo nakupiti nečistoće, i to na jako interesantan način. Naime, rastavio bi karb na dijelove i sve dijelove stavljao u ključalu vodu te ih tako držao po 20-tak minuta. Pa sam tako i ja isprobao njegov metod i mogu vam reći da je dosta učinkovit. Sve dijelove osim plovka i čašice koja ima gumeni dihtung(nisam znao da li mu smeta visoka temperatura) sam prokuhao 20-ak minuta i na kraju sam dobio iznutra perfektno čisto stanje a izvana manje više, ipak se izvana to taloži godinama, malo je i oksidiralo ali to je manje više važno. Karb stoji rasklopljen na stolu, malo ću ga očistiti okolo sa štapićima za uši i acetonom pa onda slijedi farbanje vanjskog dijela tijela u crvenu boju. Slučajno sam to vidio na netu, svidjelo mi se pa sam si rekao što da ne :frajer:
A ovako bi otprilike trebao izgledati kasnije:
mmario73:
Mislio si reći Mikuni 16 ?
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
aragonY:
--- Citat: mmario73 - 11 Prosinac, 2015, 21:37:13 ---Mislio si reći Mikuni 16 ?
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Ne, Dellorto PHVA16, tako piše na njemu. Vjerovatno je kopija, ne znam.
aragonY:
Danas sam završio sa čišćenjem gotovo svih dijelova oko mašine, ono što je ostalo ću usput malo pobrisati prilikom montiranja.
Glava sređena:
Na ventilatoru je bio jedan originalni šaraf i dva malo duža sa postavljanim šajbicama ispod pa sam našao tri ista iste dužine kao onaj originalni da to liči na nešto.
I dok sam treći šaraf zavrtao, desi mi se nezgoda. Vrag mi nije dao mira pa sam ostavio klip na radilici, ventilator mi je nekako iskliznuo iz ruke i pokrenuo radilicu, čuo sam da je klip udario o blok motora, pogledao sam malo bolje i imao sam šta vidjeti. Radilica mi je slomila komadić klipa :( A baš sam nakon što završim s ventilatorom htio da njega skinem i da sutra odnesem sve zajedno da kupim karike, špijun listiće, dizne, remen i rolice :angry7: Sad ću izgleda morati i klip kupiti. Ili ne? Kažem "ili ne?" jer sam probao ubaciti klip u cilindar i izgurati ga na vrh cilindra, do ivice i ovo oštećenje i dalje ne otvara glavni port odakle ulazi smjesa, dakle ne ometa rad klipa.. A sad da li je taj klip više pouzdan jer je napuknut, ne znam. Šta vi mislite? Probao sam upaliti flash u port i sa klipom na vrhu cilindra svjetlost ne prolazi u unutrašnjost cilindra, evo slike:
Ajde molim vas da mi neko pomogne oko ovoga do sutra u podne jer tad idem kupovati dijelove a nije mi baš blizu prodavač..
Mašinu sam očistio i sa prednje strane dakle oko cilindra, očišćena je i ova plastika
i onu šugavu prirubnicu ću samo osprejati u crnu boju da se ne ističe toliko :happy8: . Kupljeno i ulje za getribu danas
I to bi bilo to zasad, sutra stižu dijelovi pa ćemo to sklapati polako. Dimenzije rolica još ne znam, znam samo da su 5.8g pa će štelanje zxa morati malo pričekati, probni rad će mu biti na serijskom spuhu, sve u svoje vrijeme.
robyakarider:
to je gornji dio klipa, tj prema usisu?
ako ne otvara kanale onda je u redu, ja bi uzeo fleksu i popilio i ostatak da bude ravno :icon_biggrin:
ja svoje klipove svakog skratim koliko god se da, da bude sta laksi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju