Tehnički kutak > Garaža

CPI Aragon GP50 low budget

<< < (7/21) > >>

aragonY:
Da, bas taj dio prema usisu.. Klip sam stavljao u cilindar onako kako sam vidio da stoji u gmt. Ako ga pomjerim samo jos mm prema gore svjetlost se vidi unutar cilindra ali bas ono sitno na granici je da ga otvori. Ne znam sta da radim  ??? A znaci nema sanse da bi klip mogao puci dalje pa mi napraviti vecih problema?

Edit: Evo sada sam jos jednom probao, kada 100% izravnam vrh klipa sa ivicom cilindra unutra se vidi svjetlost ali bas ono sitno sitno kao sitne tackice, sitnije od dlake  :happy8:  i to na sredini porta. A kolikosam uspio primjetiti u gmt je klip oko pola mm ispod ivice, probati cu i to jos jednom, zavrnuti cilindar bez glave na blok pa cu vidjeti sinoc sam samo pritisnuo cilindar rukom na blok pa ne znam da li mi je to dobro pokazalo

aragonY:
Evo mene iz garaze, cilindar zavrnut sarafima i klip u gmt ne otvara usisni port 100% sam siguran. Dakle, da ovo napuknuce samo malo obradim(naravno necu dirati dio koji bi mogao otvoriti port previse, samo cu rub malo ublaziti) i to je to klip moze nastaviti s radom normalno?

zvonkec92:
a zašto nebi vozio normalno?

aragonY:
Ne razumijem se toliko oko tog dijela masine pa zato pitam, sta ja znam da nece mozda ovo prouzrociti daljnje pucanje ili slicno. Sorry za smaranje  :binkybaby:

zvonkec92:
neče ništa dalje pucat, vozi to bez problema.. ne smaraš ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju