Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
imam ja na tavanu jedno 5-6 takvih, još kad sam bio mali sam se igrao sa njima...
Nisam vozio. Idu mi na živce polako. Cijeli dan danas dižu prašinu a bura puša. Prokleta cementara
a kolko to troši
Citat: devilldey - 26 Rujan, 2008, 17:33:35Nisam vozio. Idu mi na živce polako. Cijeli dan danas dižu prašinu a bura puša. Prokleta cementara jeste paradajz... ovo ima samo u rudnicima i nalazistima dijamanata, ja ga vozio na discoveryju
ovo je stroj takih 5 komada i pobrstit cijelu hrvatsku evo sta je pravi ruski kamion hehe pogledajte
Citat: MaLi_OdvALjivAc - 28 Rujan, 2008, 01:55:24Citat: devilldey - 26 Rujan, 2008, 17:33:35Nisam vozio. Idu mi na živce polako. Cijeli dan danas dižu prašinu a bura puša. Prokleta cementara jeste paradajz... ovo ima samo u rudnicima i nalazistima dijamanata, ja ga vozio na discoveryju Ti si paradajz... Za tvoju informaciju i cementara ima kamenolom i takva čuda voze tamo. Samo im je nosivost malo manja, 100t.