Općenito > Generalno o skuterima
Trajnost današnjih 4-t 250cc skutera?
r.e.!:
apsolutno se slažem
Lovre:
uz redovno održavanje 100 000+ km , ali ozbiljno.
frendu mi vxr ima oko 100 tkm i radi ka sat i super ide (mislim da mu se performanse nisu drastično smanjile)
prominia je 2 put do sad fazni i uljni lanac . te su ti mašine prva liga , netrebaš imat ni trunku nepovjerenja.
što se kaže "na kraj svita s njom" . uživaj u vožnji :icon_thumright:
cigo ricer:
--- Citat: Lovre - 21 Prosinac, 2006, 00:45:42 ---uz redovno održavanje 100 000+ km , ali ozbiljno.
frendu mi vxr ima oko 100 tkm i radi ka sat i super ide (mislim da mu se performanse nisu drastično smanjile)
prominia je 2 put do sad fazni i uljni lanac . te su ti mašine prva liga , netrebaš imat ni trunku nepovjerenja.
što se kaže "na kraj svita s njom" . uživaj u vožnji :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Potpuno se slazem, i da ga vozis cjelo vrjeme ful gas tolko bi trebao izdrzat,samo ga treba redovito servisirat i to je to.....
StreetRunner:
Meni prijatelj ima Peugot speedfight 2 50ccm 2t i priša mu je 49000 km i tek mu je sad blokala radilica što je popravio,a nikad ga nije vozio na servis ma ama baš ništa a ipak je tolko priša
Mr J:
--- Citat: StreetRunner - 21 Prosinac, 2006, 16:46:01 ---Meni prijatelj ima Peugot speedfight 2 50ccm 2t i priša mu je 49000 km i tek mu je sad blokala radilica što je popravio,a nikad ga nije vozio na servis ma ama baš ništa a ipak je tolko priša
--- Kraj citata ---
I u kukolju se nadje pokoje zrno... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Inace Peugoet su slabije masine od minarellija i piaggia, opet, dosta toga ovisi i o nacinu voznje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju