Općenito > Generalno o skuterima
Trajnost današnjih 4-t 250cc skutera?
StreetRunner:
--- Citat: Mr J - 21 Prosinac, 2006, 16:56:57 ---
--- Citat: StreetRunner - 21 Prosinac, 2006, 16:46:01 ---Meni prijatelj ima Peugot speedfight 2 50ccm 2t i priša mu je 49000 km i tek mu je sad blokala radilica što je popravio,a nikad ga nije vozio na servis ma ama baš ništa a ipak je tolko priša
--- Kraj citata ---
I u kukolju se nadje pokoje zrno... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Inace Peugoet su slabije masine od minarellija i piaggia, opet, dosta toga ovisi i o nacinu voznje...
--- Kraj citata ---
Što se tiče načina vožnje nije ga baš štedio,uvik full gas a pao je s njega 4 puta.Da bar moj tako poživi :toothy9: :laughing11: :laughing7: :laughing3:
plavijelen:
šta se tiče elekt. ubrizgavanja nebi smjelo biti problema. Čini mi se da s elektr. ubriz. se uspjelo dosta napraviti na štednji goriva.
O trajnosti mašine se većina složila da nebi smjelo biti problema barem 50tkm i ja to vjerujem.
A kad smo kod elektronike me možda malo muči ABS sustav s kojim je opremljena moja vespa. Mislim, zasada koči fenomenalno i pruža maksimalan osjećaj sigurnosti.
Ali, malo su ga zakomplicirali. Lijeva kočnica koči oba kotača i sustav je opremljen PBSom, tj elektro-hidrauličkim sistem pritiska. Drugim riječima, elektronika pomaže u sili kočenja. Taj je sustav još uvijek dosta rijedak u skuterima (barem koliko ja znam) pa neznam koliko je provijerena pouzdanost. Mislim, šta ako elektronika rikne? dali će vespa kočit?
Mr J:
--- Citat: plavijelen - 22 Prosinac, 2006, 22:59:42 ---šta se tiče elekt. ubrizgavanja nebi smjelo biti problema. Čini mi se da s elektr. ubriz. se uspjelo dosta napraviti na štednji goriva.
O trajnosti mašine se većina složila da nebi smjelo biti problema barem 50tkm i ja to vjerujem.
A kad smo kod elektronike me možda malo muči ABS sustav s kojim je opremljena moja vespa. Mislim, zasada koči fenomenalno i pruža maksimalan osjećaj sigurnosti.
Ali, malo su ga zakomplicirali. Lijeva kočnica koči oba kotača i sustav je opremljen PBSom, tj elektro-hidrauličkim sistem pritiska. Drugim riječima, elektronika pomaže u sili kočenja. Taj je sustav još uvijek dosta rijedak u skuterima (barem koliko ja znam) pa neznam koliko je provijerena pouzdanost. Mislim, šta ako elektronika rikne? dali će vespa kočit?
--- Kraj citata ---
Hehehe... naravno da ce kociti... Don't worry...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju