Općenito > Propisi

Oduzimanje prednosti/ odsteta

<< < (5/11) > >>

MarinM:
Ja sam ga krivo shvatio onda.. A znam ali kad gledas racunicu nikad ne racunas na to da ce se desit ovako nesto. I razumijem ja svih vas za vozacku i regu i sve ali eto sta je tu je. Da sam ja kriv poklopio bi se usima poprodavao sve i lagano,ali mi digne tlak sta em nije dosta sta je skoro ubio nekoga nego da mu jos i placam popravak  :nono:

steeef:
al da si imal regu i vozačku nebi sad čekal da ti policija dođe doma,kazne eventualne itd ;) o tome se radi da kak god isplativije je platit kaj se mora i vozit legalno,jeftinije svakak..

zato i je osiguranje,ako se desi sranje da si bez brige..a sranje se desi u sekundi.
npr moreš i ti nekog pokupitmnapraviš ga invalidom i cijeli život budeš plaćal njegovu odšteetu,s tim da svi troškovi njegovog lječenja idu na tvoj račun,to ispadnu takve cifre da nemreš cijeli život otplatit a sve zbog toga jer nisi platil policu od 300 kn

ne razmišljate o posljedicama koje su veće od kazne za regu i vozačku i izvlačenja na maloljetnost po sudovima..

MarinM:
Da sam imao vozacku nebi se imao sa cime vozit pa nebi bilo nista sigurno sta rec jebiga sjebao sam sad cu istrpit. Na sudu pitat za onaj dobrovoljan rad i to,jer platit nemam sa cim a nemaju ni sa cega skinut heh
Razumijem sve, drugi puta pametnije  :) :)

anabellas:

--- Citat: steeef - 01 Studeni, 2015, 16:51:10 ---al da si imal regu i vozačku nebi sad čekal da ti policija dođe doma,kazne eventualne itd ;) o tome se radi da kak god isplativije je platit kaj se mora i vozit legalno,jeftinije svakak..

zato i je osiguranje,ako se desi sranje da si bez brige..a sranje se desi u sekundi.
npr moreš i ti nekog pokupitmnapraviš ga invalidom i cijeli život budeš plaćal njegovu odšteetu,s tim da svi troškovi njegovog lječenja idu na tvoj račun,to ispadnu takve cifre da nemreš cijeli život otplatit a sve zbog toga jer nisi platil policu od 300 kn

ne razmišljate o posljedicama koje su veće od kazne za regu i vozačku i izvlačenja na maloljetnost po sudovima..

--- Kraj citata ---

kad si se tog dotako da spomenem u japanu zakon , tako rigorozan da ekipa kad lupi nekog pregaze ga jos par puta da ne prezivi. ludaci

JosipMarijanovic:
Ako nemas love za vozacku, regu, opremu i motor nego samo motor onda to nije nesto sto je u tvojoj financijskoj mogucnosti. Lako je kupiti motor za sicu i sloziti ga. Treba placati registracije, poreze, nove gume i sve ostalo. Isto kako ekipa kupi motor pa onda kupuju pregrijane i kao "dobre" gume sa grobnika jer je to in a ne zato kaj su im nove gume preskupe i zapravo nemaju love za taj sport. Sa magarca na konja je lagano ali obrnuto tesko.

Imam prijatelja sa isto ovakvom pricom samo je vozio zx6r jer je njegov ponos bio prevelik da bi se vozio na 50-tki. Baba u autu je njemu izletila ali je on platio sve stete jer je sud tako odredio. I babinog odvjetnika jer je sudac rekao da taj motor bez rege i vozac bez vozacke nije imao kaj traziti na cesti i da se drzao zakona nebi bio na cesti i baba u tom trenutku nebi oduzela nikome prednost.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju