Općenito > Propisi

Oduzimanje prednosti/ odsteta

<< < (6/11) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: JosipMarijanovic - 01 Studeni, 2015, 20:45:58 ---Ako nemas love za vozacku, regu, opremu i motor

--- Kraj citata ---
Koliko vidim na forumu ima 3-4 skutera,motor i auto,ne prozivam nikoga samo primjećujem  :icon_thumright:

JosipMarijanovic:

--- Citat: Tomi_ZG - 01 Studeni, 2015, 21:15:44 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 01 Studeni, 2015, 20:45:58 ---Ako nemas love za vozacku, regu, opremu i motor

--- Kraj citata ---
Koliko vidim na forumu ima 3-4 skutera,motor i auto,ne prozivam nikoga samo primjećujem  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

upravo to. a koliko ih je regano? da ides regati 4 skutera 50kubika to ti je 2000kn godisnje bez da si ga upalio i krenuo.

TomTomislav:
Ako dobro kuzim nise zvali mup , nema zapisnika ni nikakvih papira iz bolnice . On moze sad rec kak i ti da niste , sad neznam ak ides na njegovo osiguranje i razis valjda ce onda i policija izlazit i radit zapisnik il privatno tuzit....Al sve mi smrdi na to da nijedan nečete dobit odstetu.

MarinM:
Jeste primjetili dobro svaka vam cast  :icon_thumright: ta 4 skutera imam tako da zaradim nesto kad ih sredim i prodam a novce onda negdje treba i ulozit i malo za zivit takoder. A da ne spominjem da im je vrijednost sve skupa mozda da si platim vozacku i to kad ih sredim. Nije lako kupiti motor za sicu i sloziti ga jer ja za drukcije nemam. Sta znaci ako mi tata nemoze priustit motor nebih se trebao niti voziti? koliko ljudi u drustvu dobije sve na izvoli od staraca kao da ja nebi htio bit jedan od takvih? To sta moram preprodat 10 motora da si napravim generalku na svom aeroxu niko ne vidi,vide samo mulac ima para kupuje nove dijelove bla bla. Ima auto.. autu cijena manja nego normalni mobitel neki. na kraju dana moja mladost i ja sam je prozivio kako sam htio i bilo mi je dobro,pa makar placao kazne cijeli zivot placat cu ih ja a ne vi... Totalno smo se udaljili od teme,ja se svima zahvaljujem pozz

JosipMarijanovic:

--- Citat: MarinM - 01 Studeni, 2015, 22:57:13 ---Jeste primjetili dobro svaka vam cast  :icon_thumright: ta 4 skutera imam tako da zaradim nesto kad ih sredim i prodam a novce onda negdje treba i ulozit i malo za zivit takoder. A da ne spominjem da im je vrijednost sve skupa mozda da si platim vozacku i to kad ih sredim. Nije lako kupiti motor za sicu i sloziti ga jer ja za drukcije nemam. Sta znaci ako mi tata nemoze priustit motor nebih se trebao niti voziti? koliko ljudi u drustvu dobije sve na izvoli od staraca kao da ja nebi htio bit jedan od takvih? To sta moram preprodat 10 motora da si napravim generalku na svom aeroxu niko ne vidi,vide samo mulac ima para kupuje nove dijelove bla bla. Ima auto.. autu cijena manja nego normalni mobitel neki. na kraju dana moja mladost i ja sam je prozivio kako sam htio i bilo mi je dobro,pa makar placao kazne cijeli zivot placat cu ih ja a ne vi... Totalno smo se udaljili od teme,ja se svima zahvaljujem pozz

--- Kraj citata ---

Upravo tako, sad karikiram ali ako te skuter, oprema, rega i vozacka kosta 20 000kn a ti ih nemas bez obzira tko ih placao, mama, tata, baka ili ti sam onda to nije sport za tebe. Vecina nas ovdje je to prosla sa vozackama i svim ti skupim sranjima. Radi se o tome da u zivotu nije bitno jel se ti zasluzujes voziti ako se i drugi voze ili ne zasluzujes. I s tim se moras pomiriti. Ja nisam imao auto doma nikakv kad sam polozio a svi su moji frendovi imali aute i vozali se. Po tvojoj teoriji trebao sam ne platiti vozacki i kupiti si nekakav ne regan auto i vozati se jer ja to mozda zasluzujem u zivotu? Sad si radi 1000kn registracije u velikom problemu ako ovaj bilo sta pokrene. Moglo bi ti zavrsiti da prođes sa svom stetom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju