Općenito > Propisi

Oduzimanje prednosti/ odsteta

<< < (4/11) > >>

firkefica:
poanta price... suti i trpitrpi ak ne zelis naje#at... a ovog s cliom ko je#e... svako svoje placa

miha12357:

--- Citat: neos 123 - 01 Studeni, 2015, 00:46:53 ---Miha kakve ti gluposti pise to nie nimal uredu na forumu radit jer su bedsstoce....a marine tebi ide 2000kn jet nemas kategoriju i 5 jer je vozilo neregano...osigurann je bio?

Sve racune od opreme moras prilozit za odstetu i naravno trebali bi i nalazi sa hitne...idi na hitnu reci da te piso boli fs nemos pisat zali se na psihivkoj bazi da te sad strah vozit sjde kod psihijatra da te stran da sad neces moci djecu imat jer si jsjima zveknuo i tsko to

--- Kraj citata ---

O cemu ti covjece bozji...pa ak neas kategoriju nemas kaj radit na cesti...isto da ja tak sjednem za kamion nikom nist jel?

Ajde kad si pametan kak ces dokazat da je on kriv kak...

Corector:
Sjećam se one teme gdje je dečko isto vozio bez vozačke i zaustavila ga policija:

--- Citat: MarinM - 01 Lipanj, 2015, 22:27:48 ---Ne nije istina,maloljetan je nema boga isusa da ce dobir novcanu kaznu. I sta sad ako je vozio bez vozacke? Oce svijet propast? Okomili s ena njega kao da je ubio 20oricu ljudi.Kakvo pijano stanje? Pa 1 piva 0.1 ima u krvi o kakvom vi pijanstvu pricate? Shegy ti si mozes priustit on vjerovatno ne moze. Koliko gluposti ima svugdje u drzavi i ko zna sta se sve ne radi na crno a vi propadanje drzave nasli u decku koji je sjeo na motor bez vozacke. Milim stvarno ej

--- Kraj citata ---

Bez ikakve uvrede, samo surova realnost, vidjelo se da ti nema pomoći, imao si čvrst stav i moš ga jebat dok ti se ne odbije od glavu.
Sad u ovoj situaciji, imaš razbijen motor, natučenog samog sebe, a para nigdje, i još ti ovaj hoće sjesti za vrat. Ajme kako se stvari začas okrenu.

Ne budi naivan, ako nisi odmah riješio nagodbu ili zvao policiju nećeš nikad, pogotovo jer te sad ovaj još fino jebe, a to ti se desi skoro uvijek ako ideš na dogovor "drugi dan".

MarinM:

--- Citat: SF2 Freak - 31 Listopad, 2015, 19:46:32 ---Iz isjustva kažem ja nisam bio bez vozaćke ali bio sam bez rege i ostaloga.
Žena mi oduzela prednost ja sam završio u bolnici , došla murija do mojeg kreveta i rekla da pušem da vide jasam li bio nacugan. I to je sve pitao sam iz kreveta tko je kriv rekli su ona + ja još bedast pitam a rega jer išao sam na tehnički i rekli su da nema veze ona je kriva i gotovo.
Dobio 3000 za pežu i 10000 za sebe i to je to.

--- Kraj citata ---

pa to ti kazem,iako nemam vozacke on je kriv nema tu price  :toothy11:

--- Citat: firkefica - 31 Listopad, 2015, 22:21:26 ---bio, ne bio kriv... bez vozacke si uvjek kriv... u slucaju ak zoves murju... ako je napisano europsko izvjesce i on je na njemu priznao krivnju na konju si... europsko ti niko nemre srusit... primjer... kolega s kamionom izletio na trokut i pobrao auto... auto totalka kamion nista... neki klinjo vozio auto... oni napisali izvjesce mali priznao da je kriv, makar nije, pa poslje zvali riju i nije bilo pomoci... sj#bo se kj je na izvjescu priznao krivicu a kriv nije bio

--- Kraj citata ---

Nitko nista nije pisao. Ovako ide prica. Pokupio me taj lik 20+- godina. Izasao iz auta dok sam se ja kupio po cesti on je rekao kriv sam kriv sam,medutim on je nazvao tatu i tata njegov i ja smo se dogovorili kao necemo zvat policiju jer on je kriv i tjt da ne bude problema,medutim njegov sin je nekako negdje saznao(pronaci ce se taj,hvala puno ;) ) da ja nemam vozacku i sad njegov stari ide na to da ja platim jer bi me kao trebalo biti strah policije i valjda brije da sam ja kriv ako nemam vozacke. Znaci mi nismo nista pisali ni zvali policiju ni nista ali eto kakvi su ljudi.

--- Citat: anabellas - 01 Studeni, 2015, 00:46:27 ---U cemu je fora da lik tebe zove da mu auto popravis ako kazes da je on 100% kriv, kakve su to gluposti..

--- Kraj citata ---

Pa eto saznao je da nemam vozacke i sad misli bit frajer i da cu mu ja platit.

--- Citat: steeef - 01 Studeni, 2015, 01:27:37 ---ne dijele se danas pare baš samo tak..
pogotovo jer nemate ni policijski zapisnik ni ispunjena europska izvješća,sad se sve svodi na tvoju riječ protiv njegove..
a i ovo za povrede,bez papira sa hitne o povredama nemreš ništ ni tražit..a nakon tjedan dana ić na hitnu baš i nije uvjerljivo..hitna obavještava murju,pa oni tebi dolaze..
sam da nebi na kraju završil s kaznama i bez odštete ikakve..

--- Kraj citata ---

A za ozljede nisam ni mislio traziti jer teoretski sve me boli ali nikakva invalidnina,samo sam plav po cijelom tijelu hvala bogu.

--- Citat: Corector - 01 Studeni, 2015, 10:49:20 ---Sjećam se one teme gdje je dečko isto vozio bez vozačke i zaustavila ga policija:

--- Citat: MarinM - 01 Lipanj, 2015, 22:27:48 ---Ne nije istina,maloljetan je nema boga isusa da ce dobir novcanu kaznu. I sta sad ako je vozio bez vozacke? Oce svijet propast? Okomili s ena njega kao da je ubio 20oricu ljudi.Kakvo pijano stanje? Pa 1 piva 0.1 ima u krvi o kakvom vi pijanstvu pricate? Shegy ti si mozes priustit on vjerovatno ne moze. Koliko gluposti ima svugdje u drzavi i ko zna sta se sve ne radi na crno a vi propadanje drzave nasli u decku koji je sjeo na motor bez vozacke. Milim stvarno ej

--- Kraj citata ---

Bez ikakve uvrede, samo surova realnost, vidjelo se da ti nema pomoći, imao si čvrst stav i moš ga jebat dok ti se ne odbije od glavu.
Sad u ovoj situaciji, imaš razbijen motor, natučenog samog sebe, a para nigdje, i još ti ovaj hoće sjesti za vrat. Ajme kako se stvari začas okrenu.

Ne budi naivan, ako nisi odmah riješio nagodbu ili zvao policiju nećeš nikad, pogotovo jer te sad ovaj još fino jebe, a to ti se desi skoro uvijek ako ideš na dogovor "drugi dan".

--- Kraj citata ---

To sta ti spominjes nema uopce veze sa ovim ovdje. Stav je takav kakav je ovdje uopce ne pricam o kazni,znam da cu je dobit jer se to desilo na 18ti rodendan znaci dan kad sam postao punoljetan. Zaustavili su me dok sam bio maloljetan i to necu dobiti o tome uopce nema price. pa ja sam isao na to svako svoje ali on zeli na policiju a ne ja. Još sam mu ponudio da mu kupim branik a on da si kupi haubu ali ne on zeli sve da ja iskesiram i rekao sam nemoze pa je poceo pizdit da ide na policiju,ja reko odi. Pa sad ovdje pitam da znam okvirno ako se to desi.

Uglavnom hvala svima  :icon_thumright:

steeef:
corector prica o tome da dok si legalan vozis bezbrizno,regan i sa vozackom sad bi bil bez brige,naplatil si stetu na motoru i svemu..kaznu koju dobijes mogla ti je platit i regu i vozacki..
kolko god ti znal voziti,dok se desii ovak nest to ti nist ne znaci..
bar da si regal motor,da si ti bil kriv i pozval ti ovaj policiju,em bi placal kazne,svoju stetu i stetu na njegovom autu..pa kad te to ispadne 2 iljade+ evra i nije bas fora..

nek ide na policiju,ako se ustanovi da je kriv,dobil bude kaznu za izazivanje prometne,auto bu si sam moral popravit,miskim da za ne stajanje na znak stop ode i vozacka,osiguranje tebi islati steru s njegove police a on gubi 3 stupnja bonusa na polici

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju