Općenito > Propisi
Oduzimanje prednosti/ odsteta
MarinM:
Znaci pobrao me auto bla bla long story short, on je kriv. Bilo je negdje price koliko mi se cini,da mi mora platiti motor,odjecu,kacigu? Mobitel ako mi je razbio? Zna li itko ista o tome?
Totalka rs-a 2007 god 125 koliko otprilike iznosi ako zna netko? ili gdje se to moze pogledati,saznati?
Fast Nrg:
Ak nrmas vozacku ti si kriv nazalost jel nemas kaj radit na cesti zakoni nase ljepe hrvatske
Jole.ri:
ja kad sam imao prometnu,treba mi se s cliom okrenula preko pune linije.
platila je svu stetu jer je skrivila nezgodu,a ja kaznu jer sam bio pijan i 3 mj bez vozacke.
frend je uredno naplatio hlace,kacigu i jaknu,ali trazili su da prilozi racun.
sva sreca imao je,jedino za hlace je bila neka zavrzlama oko racuna
ali posto nemas vozacke,ne znam.
vani u eu (neke zemlje) ako auto nije regan, automatski si kriv. kao sto fast rece,nemas sta radit na cesti.
sad dal i mi to prakticiramo :dontknow:
MarinM:
Kriv je on i on placa stetu raspitao sam se... pa sta ako ja nemam vozacku on mene smije ubit? Ja cu platit kaznu za vozacku i registraciju ali on snosi posljedice stete to sam 100% siguran. Znaci treba mi racun kacige,jakne itd?
balki:
Ako je totalka i ako je kriv onda ce ti ponuditi 70% cijene trenutne odokativne vrijednosti dvokotaca i dati ti da zadrzis ostatke. Duzni su ti isplatiti i materijalnu stetu na opremi/odjeci + odsteta za tjelesne ozljede kod kojih se gleda kolko % trajnog invaliditeta ti donose i eventualno dusevne boli...
Odi na razgovor kod advokata koji se bavi time i pogodi se s njime na postotak al mu nemoj potpisat punomoc da on preuzme pare...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju