Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Koliko si kilometara napravio sa novim remenom
Kvar je rijesen a sada moze li mi neko reci sta moze otici da skut izgubi snagu znaci izgubi i start i krajnju za 30km/h? Karburator ustiman.. Remen stavljen nov original peugeot, rolnice dobre jer kupio sam remen i stavio skuter je isao 80km/h s tim da prije zamjene remena nije htio maketi zatim poslije 15 dana skuter opet igubio snagu onda sam skinuo spuh (on je fabrcki sa njim je isao 80) ocistio i sastavio on je opet dobio na brzini ali saad opet nema snage... ne vjerujem da se rolnice mogu potrositi za 15 dana i spuh zaprljati...
Citat: acosp - 28 Listopad, 2015, 16:21:07Kvar je rijesen a sada moze li mi neko reci sta moze otici da skut izgubi snagu znaci izgubi i start i krajnju za 30km/h? Karburator ustiman.. Remen stavljen nov original peugeot, rolnice dobre jer kupio sam remen i stavio skuter je isao 80km/h s tim da prije zamjene remena nije htio maketi zatim poslije 15 dana skuter opet igubio snagu onda sam skinuo spuh (on je fabrcki sa njim je isao 80) ocistio i sastavio on je opet dobio na brzini ali saad opet nema snage... ne vjerujem da se rolnice mogu potrositi za 15 dana i spuh zaprljati... Ovakva su mi pitanja najdraza reci bar nesto kako se ponasa kako prima gas jel se gusi jel trokira prevrtaje ili nece digne okretaje kakva je boja svicice kad je karb ustelan neke informacije trebaju da bi ti se moglo pomoc niko nije vidoviti milan ili snimis video da cuje cisto zvuk masine a