Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
probaj odvidat auspuh na grani da pusta nekako mi cudno trokira Poslano sa mog VOYAGER2 DG310 koristeći Tapatalk
probaj bez filteraPoslano sa mog VOYAGER2 DG310 koristeći Tapatalk
da samo za probu nekoko je zagusenPoslano sa mog VOYAGER2 DG310 koristeći Tapatalk
sad kad da gas neče krenuti s mjesta...
Citat: avr freak - 29 Listopad, 2015, 17:59:59sad kad da gas neče krenuti s mjesta...Upalio sam i radi ROOOO i cim zavrnem gas on se ugasi tj utusi
mora biti kutija filtera gore, bez nje ne radiprobaj bez spuzve filtera samo, i onog prednjeg dijela filtera, isto ce se gusiti mislim, ali bi trebao donekle ici
tesko, izbacilo bi ulje van, to je velik protok plinovada je ulja u auspuhu bilo bi ti masno iza na izlazu
probaj skinuti prigusivac, bas neki dan sam radio jedan sf2, bio grdo zastopan auspuh ozada
može naravno, rekao sam ti šta napravi vidjet ćemo odmah po smjesi dal je sve dobro ili mu fali.spuh jedino možeš skinuti dolje i probaj vidjeti dal toliko talog ulja stoji dolje ali teško, nisam do sad to vidio.
Citat: robyakarider - 29 Listopad, 2015, 18:13:41probaj skinuti prigusivac, bas neki dan sam radio jedan sf2, bio grdo zastopan auspuh ozadaNema kod mene prigusivac jer je spuh serijski, sutra cu skinuti ponovo da vidim da li moze biti do svjecice?
evo slike svjecice