Ostalo > Motocikli

Kupnja motocikla 125

<< < (3/6) > >>

CekuL:
Ja 125 nebi nikad uzimao 4t brzo dosadi,2t moze isto dugo trajat uz pravilno odrzavanje,kvalitetno ulje itd..A ne moze se mjerit sa 4t..
Ako te privlaci supermoto baci oko na apriliu mx  :icon_thumright:

Ruff Ryder:

--- Citat: miha12357 - 26 Listopad, 2015, 21:32:08 ---Yamaha tzr125..aprilia rs125.. To su jurilice...i jos su u toj cjeni +-...imas i 4t yamaha yzf125 kojeg neki cvajo s spuhom dere...ali da sam ja u toj situaciji uzo bih tu yzf zato sto je 4t manje trosi ljepo ide i malo paznje i mos ga imat pfff...dok kod aprilije em tesko nac djelove u hr em su skupi djelovi...ali ide ko sotona...isto tak i tzr-ka

--- Kraj citata ---
Ajmo ovako.. YZF125R dere svaki cvajo sa serijala spuhom
Ak za nes u hr ima dijelova to je RS 125 otvoris njuskalo za rsa nades sve dok recimo za mita itd vec teze nades..
Dijelovi nisu skupi u usporedbi sa 4t.. Uz malo paznje rs traje ko yzf

fleky911:

--- Citat: Speedhunter - 27 Listopad, 2015, 00:57:18 ---Ne kupuj to smece od xt-a. Taj motor ne pruza nikakvu zabavu, samo dosadu i peru te roxovi sa base kitom

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---

jesi ga imao mozda?

memphis:
Xt125x nemozes ga ubiti a i malo trosi

baxy246:

--- Citat: fleky911 - 26 Listopad, 2015, 23:48:35 ---oko 90 ali racunaj ako se uvježbaš do 70-80 ga voziš na zadnjem hahah

a ovjes je možda malo mekan serijski ali to se sredi ako si cjepidlaka :D

kao što vidiš pegovi su strugali po podu i jednom prilikom mi je nadigao pegove i nosac pegova mi je digao motor i pao sam... :glasses9:  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Da li se moze dignuti brzina bar na 110 i jeli trom ili moze ljepo povuci do tih 90km/h i dali je bilo kakvih vecih kvarova tj jeli dugotrajan motor

Znam sve to za apriliu rs imao mi je prijatelj ali hocu bas 4t nezanima me 2t

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju