Ostalo > Motocikli

Kupnja motocikla 125

(1/6) > >>

baxy246:
Ovako u planu mi je kupnja nekog motocikla 125ccm
Trazim nekog polovnog sa cjenom do 13 000kn, da je donekle brz, kvalitetan tj da nemoram svako malo po servisima
Gledao sam derbi mulhacen 125, xt 125 x i slicno, pa eto ako netko ima iskustva sa tim motorima ili ima neku preporuku za neki drugi.
Potrebna mi je pomoc i molim da cjena bude donekle u ovim okvirima.  :help:

miha12357:
Yamaha tzr125..aprilia rs125.. To su jurilice...i jos su u toj cjeni +-...imas i 4t yamaha yzf125 kojeg neki cvajo s spuhom dere...ali da sam ja u toj situaciji uzo bih tu yzf zato sto je 4t manje trosi ljepo ide i malo paznje i mos ga imat pfff...dok kod aprilije em tesko nac djelove u hr em su skupi djelovi...ali ide ko sotona...isto tak i tzr-ka

roc:
keeway speed 125.
Puno jeftiniji, nego što si naveo, kvalitetan, kad ti dosadi promjeniš ga, a u krajnjem slučaju ne možeš izgubiti puno.
Takav motor može držat putnu brzinu od 80-90km/h bez problema, a troši kao upaljač.

baxy246:
Da znam za apriliu i tzr-a al 2t mi ne igra ulogu, znaci volio bih da bude 4t
Yzf mi je izvan buđeta
Kakva su Vam iskustva sa derbijem i kakvo misljenje imate o njemu jer on mi se onako dopada a i cuo sam da je na neke nacine bolji od xt 125 x 
A keeway mi nije po ukusu al vjerujem da je dobar motor  :headbang:

miha12357:

--- Citat: baxy246 - 26 Listopad, 2015, 21:55:38 ---Da znam za apriliu i tzr-a al 2t mi ne igra ulogu, znaci volio bih da bude 4t
Yzf mi je izvan buđeta
Kakva su Vam iskustva sa derbijem i kakvo misljenje imate o njemu jer on mi se onako dopada a i cuo sam da je na neke nacine bolji od xt 125 x 
A keeway mi nije po ukusu al vjerujem da je dobar motor  :headbang:

--- Kraj citata ---

Kako imas na njuskalu po 1000€ bas neki dan kupio kolega dao 7000 registrirana do 7 mj..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju