Ostalo > Motocikli
Kupnja motocikla 125
baxy246:
--- Citat: miha12357 - 26 Listopad, 2015, 21:58:09 ---
--- Citat: baxy246 - 26 Listopad, 2015, 21:55:38 ---Da znam za apriliu i tzr-a al 2t mi ne igra ulogu, znaci volio bih da bude 4t
Yzf mi je izvan buđeta
Kakva su Vam iskustva sa derbijem i kakvo misljenje imate o njemu jer on mi se onako dopada a i cuo sam da je na neke nacine bolji od xt 125 x
A keeway mi nije po ukusu al vjerujem da je dobar motor :headbang:
--- Kraj citata ---
Kako imas na njuskalu po 1000€ bas neki dan kupio kolega dao 7000 registrirana do 7 mj..
--- Kraj citata ---
Da al sad nema najjeftinija je 16000
A ionako bih radije nesto onako supermoto shema
fleky911:
imo xt 125 x oko 3 godine i napravio skoro 20tisuca km bez ikakvih problema :)
+ ako si divljak kao ja voziš ga na zadnjem bez brige ako treba i do 4.brzine (provjereno) :icon_thumright:
baxy246:
--- Citat: fleky911 - 26 Listopad, 2015, 22:23:06 ---imo xt 125 x oko 3 godine i napravio skoro 20tisuca km bez ikakvih problema :)
+ ako si divljak kao ja voziš ga na zadnjem bez brige ako treba i do 4.brzine (provjereno) :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Kolika mu je max brzina i cuo sam da mu ovjes nije najbolji al da li je to istina nezz
fleky911:
oko 90 ali racunaj ako se uvježbaš do 70-80 ga voziš na zadnjem hahah
a ovjes je možda malo mekan serijski ali to se sredi ako si cjepidlaka :D
kao što vidiš pegovi su strugali po podu i jednom prilikom mi je nadigao pegove i nosac pegova mi je digao motor i pao sam... :glasses9: :icon_biggrin:
Speedhunter:
Ne kupuj to smece od xt-a. Taj motor ne pruza nikakvu zabavu, samo dosadu i peru te roxovi sa base kitom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju