Ostalo > Motocikli

Kupnja motocikla 125

<< < (4/6) > >>

Speedhunter:
Ponovit cu. Xt 125 NE IDE, pocet ces cmizdrit kad te mulac na skuteru sa base kitom odere. Jedva navuce 100 i to ti malo vjetra treba. Kani se cvaji jer nije to za svakog.

Sent from my iPhone using Tapatalk

miha12357:
Xt je zivcan al nejde ni jedan enduro do 125 nejde.osim aprilije 125..jedno ktm... xt600 i ostali koji imaju puno konja...ali enduro 125 nebi nikad uzo...al to je samo moje misljenje...

fleky911:

--- Citat: Speedhunter - 27 Listopad, 2015, 12:59:06 ---Ponovit cu. Xt 125 NE IDE, pocet ces cmizdrit kad te mulac na skuteru sa base kitom odere. Jedva navuce 100 i to ti malo vjetra treba. Kani se cvaji jer nije to za svakog.

--- Kraj citata ---

ni jedan 4T 125 NE IDE ako cemo bas tak...

i ti ocito znas samo reci nemoj ovo nemoj ono ....

pisao bi jos ali mi se neda zamarat ...

miha12357:

--- Citat: fleky911 - 27 Listopad, 2015, 15:14:14 ---

--- Citat: Speedhunter - 27 Listopad, 2015, 12:59:06 ---Ponovit cu. Xt 125 NE IDE, pocet ces cmizdrit kad te mulac na skuteru sa base kitom odere. Jedva navuce 100 i to ti malo vjetra treba. Kani se cvaji jer nije to za svakog.

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Sve je stvar ukusa...meni osobno bi dosadio...al ak neko voli nek izvoli...ja sam probo sve i kad bi kupovo moj prvi izbor bi bila aprilia rs...

Speedhunter:

--- Citat: fleky911 - 27 Listopad, 2015, 15:14:14 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Vidi se da si bio ili si vlasnik xt125. Taj "motor" u nicemu ne komparira drugima. Od ciklistike do performansi ravan je jednom pit bikeu(malen, spor, piaoli stapovi koji izgledaju kao da su s bicikle). Potrosnja ovdje nije argument ako se gledaju 4t motori. A autoru teme porucujem da se kloni cvaji jer ovakvi ko ti sta postavljaju ovakva pitanja nisu za cvaje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju