Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Zvucna i pojacalo za slusalice  (Posjeta: 10756 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline dabar_solta

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: piaggio beverly 500
Odg: Zvucna i pojacalo za slusalice
« Odgovori #40 : 11 Studeni, 2015, 17:43:09 »
vrlo vjerovatno valja,  pitanje je šta je u onoj kutij vanka.  :dontknow: za tu lovu bi riskira  :icon_thumright:.
daj mi pulse neku stranicu da moze paypal i da ima sve djelove ,vide ,gume i pi*darije .

Offline Pulss

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • 2T u Srcu :)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: 180SP & Batina
  • Moja Kaciga: Vemar
  • MojSetup: Termogrupa by SRAD, OKO pwk 26, Malossi Head
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #41 : 12 Studeni, 2015, 12:21:45 »
Provaj scooterattack, scootercenter, sipscootershop.. Nisan siguran za paypal jel ga ikoja ima.
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT,  TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!

Offline dabar_solta

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #42 : 15 Studeni, 2015, 10:31:22 »
http://kstlab.web.fc2.com/pro003.html

ako ovo uspiješ iskopat negdi ovo je vrh samo je na kineski pa nisan uspi svatit ni koliko košta ni prodaje li se uopce  :icon_biggrin:

ali realno nešto ovako bi ti bilo dovoljno za te slušalice  :
http://www.ebay.com/itm/SILVER-REchargeable-battery-1800mAh-portable-Headphone-Amplifier-amp-NE5532-/111315306943?hash=item19eae8c9bf:m:m9WTWuVSEWlEirva30-ttdQ

to je ustvari slićno ovome samo je ovo na 220v + još neke stvari dodane:

evo mjerenja stvarna :

Offline Pulss

• maxi forumaš
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT,  TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!

Offline dabar_solta

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #44 : 15 Studeni, 2015, 18:16:24 »
to je tehnologija proslog stoljeca za ekipu kojoj mjerenja ne vridu ništa. a imaju zlatne uši ili tako neka baza, navodno da su cjevi bolje za zvuk bla bla a kad ih izmiriš katastrofa ,ista šema ko šta tvrde da gramofon zvući bolje od cda .

mozda ako oces da ima dac ovako nesto sta mos i na mobitel navodno ustekat ko dac: http://www.ebay.com/itm/Topping-NX2-Ultra-Slim-Portable-Headphone-Rechargeable-Amplifier-with-USB-DAC-/261770552123?hash=item3cf2bda33b:g:uTUAAOSwrklU2ayb

ili možda samo dac/pojacalo   :
http://www.ebay.com/itm/FiiO-E10K-Olympus-USB-DAC-Portable-Headphone-Amplifier-Laptop-AMP-/151814739746?hash=item2358dd1722:g:ZGEAAOSwBahVLqHH

a ako baš oćeš istu marku :D http://www.ebay.com/itm/Audio-Technica-Headphone-Amplifier-AT-HA40USB-NEW-100-/230900796078?hash=item35c2c28aae:m:m2X-09cUNPav3yTAA3i1zqA

a ako oćeš bit baja uzmi ovo ,ovo nema niko ,imaš i pojaćalo od 10ak W za stereo zvućnike :D naravno triba ti neki punjač od laptopa za to napojit kako triba. ako govore istinu dac+pojacalo za sluše/zvućnike i ima bluetooth :D ustvari ouzmi ovo baš me zanima šta su kinezi inžinjali unutra. a i ime kompanije je vrh
http://www.ebay.com/itm/Nobsound-Mini-Bluetooth-Headphone-Amplifier-Hifi-Stereo-Power-AMP-30W-30W-Gold/271840341224?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D33861%26meid%3Dd1f72edb79c5418e87aee3f31bad1bd0%26pid%3D100005%26rk%3D2%26rkt%3D6%26sd%3D271840326670

Offline Tomi_ZG

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50 SP
« Odgovori #45 : 15 Studeni, 2015, 18:25:22 »
to je tehnologija proslog stoljeca za ekipu kojoj mjerenja ne vridu ništa. a imaju zlatne uši ili tako neka baza, navodno da su cjevi bolje za zvuk bla bla a kad ih izmiriš katastrofa ,ista šema ko šta tvrde da gramofon zvući bolje od cda .
Trkeljaš a pojma nemaš,da si ikada uživo vidio(čuo,a ne na slikama po internetu) poštenog cjevaša nebi lupetao takve gluposti.
Ti samo dalje "mjeri" zvuk po osciloskopu.

Offline dabar_solta

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #46 : 16 Studeni, 2015, 10:15:49 »
,,,,
Trkeljaš a pojma nemaš,da si ikada uživo vidio(čuo,a ne na slikama po internetu) poštenog cjevaša nebi lupetao takve gluposti.
Ti samo dalje "mjeri" zvuk po osciloskopu.
Ti samo mjeri ušima daleko ćeš  :laughing7:
a u to koliko je tebi drago slušat distorziju ne raspravljan i nije me briga.
jesan cua san ih par i jedino u gitarskim pojaćalima su stvarno vrh radi te specifićne distorzije uhu ugodno i sve to stoji ali za nešto šta triba svirat toćno i od 20Hz-20kHz ne valjaju . .recimo ćak i D klasa dobro napravljena mi zvući i miri se odlićno .
a kineske cjevi u zapravo solid state pojaćalu za slušalice dodane samo da obojaju zvuk nemogu valjat nikako bez obzira koliko ti se sviđa zvuk cijev.

Offline Tomi_ZG

• maxi forumaš
« Odgovori #47 : 16 Studeni, 2015, 11:14:22 »
Onaj gore "cjevaš" je sprdačina,isto tak gitarsko pojačalo nije mjerilo,al i njih ima dobrih i loših.
Koliko si poštenih cjevaša čuo uživo,kod nekoga doma,u dućanu,nebitno,pošto veliš da su sranje?
Ja sam ih barem 20ak,na svakakvim žanrovima,sve vrlo dobri uređaji,neki i vrhunski,neke sam imao prilike i kod sebe doma,od renomiranih proizvođača koji imaju takve uređaje u ponudi tipa unison research,ayon,audio analogue,jadis,pa i umobolno skupi audio research...

Offline dabar_solta

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #48 : 16 Studeni, 2015, 13:27:27 »
Marke su mi nebitne ćua san relativno novije proizvodnje gitarsko i starinsko radio s cijevima, u pravu si nisan za govorit o cijevima,ali svidilo mi se gitarsko s cijevima to mi je sad jedino razumno di se danas mozda mogu cjevi koristit.

pokuša san nešto sam kemijat al prije nego san cjevi narući (srića, bile su skupe ruske)doša san do informacije i mjerenja da biram ili niski thd+n a limitiran frekvencijski opseg ili obrnuto ,ili više stupnjeva pojaćanja sta kasnije vuče opet druge probleme. a neda mi se imat probleme u današnje doba di kinezi rade d klase daleko boljih performansi i bez problema.  postoji neko cjevno pojacalo koje je ove konstrukcijske probleme uspilo na neki naćin rješit ali takvo košta ali i od takvoga je opet bolje tranzistorsko  :icon_biggrin:

a neka si ti prijatelju ima 100 uređaja "umobolno skupih renomiranih proizvođaća  :jerk:" ako te to veseli ,mene veseli dobar i toćan zvuk i  neman pojma o principima rada audiofilskih uređaja tipa mrežni(na 220v se odnosi iako ima i lan na ovu bazu) kabeli od 100 euri metar ,audiograde kondenzatori,i slićno da ne nabrajan dalje zato te molin da mi ne puniš glavu s tim ćiribu ćiriba na osnovu sluha ,ukratko bez mjerenja ti ne virujen na rić bez obzira koliko si ti toga ćua u životu,da ,ne virujen ni svom sluhu tako da ti se ne isplati s menon raspravljat o ovome jer na istu stvar gledamo iz razlićitih gledišta,ti gledaš koja je marka ,kako ti zvući i koliko košta ,ja gledam šta je unutra,kako je spojeno unutra i kako mjerenja izlaze. jer baš taj dan kad san kupova opremu nisan opra uši i onda san naravno krivo kupia sve.u svakom slućaju nadan se da guštaš u slušanju muzike ko sta i ja gustan.a ne u logu na prednjoj strani svoje opreme. :headbang:

a sad daj više neku preporuku dac/pojaćala za sluše ,za kolegu. 

Offline Tomi_ZG

• maxi forumaš
« Odgovori #49 : 16 Studeni, 2015, 15:22:43 »
Predlažem da našem drugu Pulssu ti konstruiraš jedno pojačalo,od probranih dijelova,sad će se on izjasnit,trenutno je zauzet jer naganja po otoku tipa koji mu curi dahće na mobitel  :toothy12:

Offline dabar_solta

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #50 : 16 Studeni, 2015, 17:26:35 »
Predlažem da našem drugu Pulssu ti konstruiraš jedno pojačalo,od probranih dijelova,sad će se on izjasnit,trenutno je zauzet jer naganja po otoku tipa koji mu curi dahće na mobitel  :toothy12:

neću mu ništa radit jer da i dobro napravin on ce rec da je smeće  :toothy9: .dahće?  a neznan jel za nasmijat se ili zaplakat.

Offline JosipMarijanovic

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: VG
  • Moj Skuter: Runner :)
  • Moja Kaciga: HJC CS14
  • MojSetup: Black Trophy
  • MojSpuh: ZX
« Odgovori #51 : 16 Studeni, 2015, 17:31:07 »
Dok se vi svađate tko ima bolju cijev ili tranzistor ja slusam muziku na klupskom razglasu koji je bolji od 90% hi fi sustava. :P

Bez horne nema cistog zvuka jer svi front loaded kabineti pa makar i hi fi zvucnici su ekvilarizirani
 cim je to napravljeno sound nije vise cist.

24 bit 96kHz wav file je kvalitetniji zapis zvuka od gramofonske ploce. Dokazano od strane svjetskih audio inzinjera. Ostalo je na produkciji kako ce tko napraviti.

Offline Pulss

• maxi forumaš
« Odgovori #52 : 16 Studeni, 2015, 21:51:35 »
A smrade jedan  :toothy12:  :toothy12:  :toothy3:  :toothy10:
Cek da ga nadem poa ces citat crnu kroniku  :glasses9: