Nisam mu nist reko. Zakaj je uopce kupio krs s tolko nedostataka?. Tu ima posla kolko hoces. Nije vazno. Hvala kaj si naveo popis. Znaci jos je netko sarafio po njemu..
Odzracit kad se upali. A remen bu mjenjao kad odluci.
I nije mi zvucalo da bi ti tako nesto rekao. Onda su mu drugi frendovi rekli.
Deda je kupio skuter novi i vozio ga u sluzbeni servis. Ima 15000km i 11 godina je star. 90% skutera je orginal. Mozda je i remen prva ugradnja. Htio je ljutu serijalu i to je dobio. Radilica nema lufta. Auspuh nije pohrđan. Diskovi nemaju na sebe riseve. Plocice su dobre. Kocnice su mekane i dobro koce.
Ima orginalni nosac tablice. Hrapave plastike nisu izbljedile. Obadvije gume su nove. Cdi je orginal piaggio. Semering radilice je corteco viton. Znaci nije fus ugrađena radilica. Cilindar je piaggio. Rolice ko nove orginal piaggio. Cak ni voda koja je bila unutra nije hrđava bila.
Sto vise ocekivati od 11 godina starog vozila?
Naravno da je potrosni materijal za zamjeniti. Kao i neki gumeni dijelovi. To odlazi od starosti. Prirubnica, remen mali i veliki. Za elektricni cok i sam znas da ode prije ili kasnije. Pumpa goriva je isto prva ugradnja. Svi sarafi su orginalni kako idu nije mesareno po skuteru.
Jos nisam vidio da netko prodaje skuter na kojem bas nista nije za zanjeniti. Po meni je uzeo puno bolji skuter od ostalih kaj su se nudili u tom cjenovnom rangu.
Od frendova koji su sarafili po njemu se ocito nitko nekuzi kad je po njima otisla membrana u fergazeru. I sarafcigerima skidaju crijevo od goriva.
Na skuteru su skinute cetiri plastike. Lijeva bocna plastika, lijevi bubreg, spojler iza i pod sicem grba. Od mehanike je sve gore. Struja je napravljena da moze kupiti ako treba najjeftniji cdi a ne onaj skuplji model od redizajn godine.