stavio sam iridiumku za probu is njom se počeo zaletavati u okretaje 10-15 sekundi, ali bi se ipak ugasio.. pošpricao sve kontakte od namotaja i cdi-ja na dalje sa wd40, kabel bolje navrnuo u bobinu, izlolirao sa izolirkom. malo podrmao mase i pošpricao ih sa wd40 i tak dalje
stavio sam redsponge da malo kompenzira tu prevelku diznu, frgić nisam puno dirao, samo zrak stavio na defaultnih dva okreta od do kraja zavrnutog i ler poštelao na uho.
onda sam ga kurblao i malo je radio malo ne, nakon sat vremena je konačno proradio, još malo poštelao frgić i sad topal pali na prvi zub, a sutra bumo vidli kak bu na hladno, ak čok stvarno ne radi, onda bu problem, ali o tom potom.. napravio sam kratki đir po ulici, fino prima gas i ide, ne vuče falš ni ništ.. stavio akumulator punit, nov je exide, šteta ga je.. pao na 8V..
moja je pretpostavka da ili gubi negdje u cdi-ju spoj ili na žicama negdje, sutra ak hladan nebu htio nikak, ili je do čoka ili do cdi-ja.
čok se lako riješi prstom u usisnu lulicu.
nadam se samo da niste napravili prejaki antifriz da sad ne procuri pumpa vode. nit bu se on vozio po zimi, nit treba bit jači od - 10 stupnjeva.. za skuter dosta.