Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Derbi gp1 50
speed:
--- Citat: dante1307 - 07 Svibanj, 2010, 12:41:26 ---
Meni se razletio zato,... što ja jako pametan nisam stavio tj. nalio TTs u gorivo,.... tj. napravio mješavinu,...
Zacvkal su tj. izgorili su ležajevi radilice,... koji su onda se raspali , a djelovi su razbili klip,.... :headbang:
--- Kraj citata ---
cek ne moze ti se zato centralni razletiti...
a mjesavinu sam skut radi ako ima jos to,ak nema onda sam radis...a opet ako nisi stavio isao je na cisto gorivo....onda ti je cyl sada koma i vjerojatno ga mozes baciti....a zato se sigurno nije razletio centralni
BoLT3K:
Ne govorio o centralnom, nego o starom kitu peksine. :D
dino_sk:
jel cilindar stradao na tpr-u ?
dante1307:
--- Citat: dino_sk - 08 Svibanj, 2010, 18:55:53 ---jel cilindar stradao na tpr-u ?
--- Kraj citata ---
Ma ok je cilndar,... ima malo ostecenje jedva da se osjeti pod prstom,... treba samo drugi klip,...
Bogus:
--- Citat: dante1307 - 27 Travanj, 2010, 20:53:50 ---Da na ramu od Derbija,... možda če se rama pojaćat,... možda če se napraviti prednja vilica s puškama,...
Možda,... se produžiti zadnja vilica,.... ne uzet ču mašinu pripasat gore,... poljepiti selotepom i raspali,....
Kolege niste fer,.... nismo tu da se vrjeđamo,.... nego da se družimo i razmjenjujemo savjete,... priznajem da nisam maher za skutere,.... ali polako se ući,... tu sam da pitam,....
Ali stvarno mogu da napravim skoro sve,...
--- Kraj citata ---
care, to je to.... upotpunosti te cijenim!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju