Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Derbi gp1 50

<< < (28/32) > >>

speed:

--- Citat: dante1307 - 07 Svibanj, 2010, 12:41:26 ---

Meni se razletio zato,...  što ja jako pametan nisam stavio tj. nalio TTs u gorivo,....  tj. napravio mješavinu,...

Zacvkal su tj. izgorili su ležajevi radilice,...  koji su onda se raspali , a djelovi su razbili klip,.... :headbang:

--- Kraj citata ---
cek ne moze ti se zato centralni razletiti...

a mjesavinu sam skut radi ako ima jos to,ak nema onda sam radis...a opet ako nisi stavio isao je na cisto gorivo....onda ti je cyl sada koma i vjerojatno ga mozes baciti....a zato se sigurno nije razletio centralni

BoLT3K:
Ne govorio o centralnom, nego o starom kitu peksine. :D

dino_sk:
jel cilindar stradao na tpr-u ?

dante1307:

--- Citat: dino_sk - 08 Svibanj, 2010, 18:55:53 ---jel cilindar stradao na tpr-u ?

--- Kraj citata ---

Ma ok je cilndar,...  ima malo ostecenje jedva da se osjeti pod prstom,...   treba samo drugi klip,...

Bogus:

--- Citat: dante1307 - 27 Travanj, 2010, 20:53:50 ---Da na ramu od Derbija,...  možda če se rama pojaćat,... možda če se napraviti prednja vilica s puškama,...

Možda,... se produžiti zadnja vilica,....   ne uzet ču mašinu pripasat gore,...  poljepiti selotepom i raspali,.... 

Kolege niste fer,.... nismo tu da se vrjeđamo,....  nego da se družimo i razmjenjujemo savjete,...    priznajem  da nisam  maher za skutere,....  ali polako se ući,...  tu sam da pitam,....

Ali stvarno mogu da napravim skoro sve,...

--- Kraj citata ---

care, to je to.... upotpunosti te cijenim!!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju