Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Derbi gp1 50
3alfa3:
--- Citat: dante1307 - 06 Svibanj, 2010, 22:16:44 ---Prerada auspuha,..... sutra se ide po temperaturn sprej,.... pa montaza ,..... nabacim clip,...
--- Kraj citata ---
Ovo je minarelli spuh na kojeg je dodana dulja grana? Ako je, to nebu bilo dobro jer duljina grane je jako bitna za karakteristike spuha. Ovime se jako spustilo okretaje
dante1307:
To je Leo Vince i skut ide s njim ko blesav sada,.... 120,.... nisam produzio cijev,... nego sam povecao promjer sa fi 24 na fi 30,...
kao sto je izlaz na cilindru,.... a dok ga nisam bio obradio isao je 100 km/h,... :headbang:
Kad nabavim orginal centralni budem vam postao clip,... posto se stari odmotao,.... :dontknow:
doritos:
odlsicno si spuh slozio :icon_thumright:
Deny:
Predobar scoot !!!!! :icon_thumright:
dante1307:
--- Citat: ForRace3 - 06 Svibanj, 2010, 15:31:40 ---Ne postoje centralni federi za Piaggio u bojama kao i za Minarelli....
Piaggio ima drukciji sustav znaci Piaggiov ljubicasti je kao Minarellijev crveni....po meni probaj stavit Malossi plavi..to ti je 106%...mora da s njime radi Derbi dobro..ima ga jedan clan foruma koji ima Runner sa Mhr Replicom i Yasuni C16...i rekao je da mu se plavi pokazao puno bolje nego ljubicasti i da ga ne skida....
Btw ti si treci lik po redu kojem se raspala prva masina i stavlja Mhr replicu gore poslje..hahaha dvojica frendova su na GP1 RACING imali jedan kit, pa se masina raspala i otisli na novo slaganje i stavili MHR REPLICU...eto ti si treci, btw ako nadjem sliku uploadat cu ti je pa da vidis kako si jedan od frendova lijepo napravio auspuh...znaci LeoVince auspuh je sputio dole i zavidao ga na nosace od nogica za suvocaza, tako izgleda nize, puno ljepse i Polini naljepnica koja je gore buni mnoge ;) ;)
--- Kraj citata ---
Meni se razletio zato,... što ja jako pametan nisam stavio tj. nalio TTs u gorivo,.... tj. napravio mješavinu,...
Zacvkal su tj. izgorili su ležajevi radilice,... koji su onda se raspali , a djelovi su razbili klip,.... :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju