Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Derbi gp1 50

(1/32) > >>

Shuco:
Pozdrav svima evo ovako

Derbi gp1 racing 2005. godina.

Bio je malossi Mhr na njemu al su ga budale stavljale i tak -nije vrijedno spomena skut je bio totalno rastelan pa mi je zacviko...

Zatim je stajo u garazi jel rpm mi nije mogo nabavit neke dijelove pa sam ih poslo u rodni kraj i odvezo do kolege jednog da mi ga složi..

setup je:
Top TPR
Leo Vince TITANIUM auspuh
Malossi multivar
Malossi delta clutch
Malossi kevlar remen
Delortto 19-u fazi kupnje upravo...

ostalo je dorada znaci rolice,federi i te sitnice...

e sada dal da ga farbam preko zime ili ne? pitanje je sad.. molim kritike/pohvale/prijedloge ma sve..

Pozdrav iz Volodera

animatrix:
lijep je skuter, jel se moze znati koliko si ga platio? moje misljenje je obojati samo bijele detalje u crnu boju, ovo naprijed na masci i felge... i to je to.. inace odlican scoot :headbang:

DaBo:
Scoot fkt ljepo izgleda.  :icon_thumright: Možda da ga ofarbaš da dobiješ clean look.

Shuco:

--- Citat: animatrix - 24 Rujan, 2008, 14:12:06 ---lijep je skuter, jel se moze znati koliko si ga platio? moje misljenje je obojati samo bijele detalje u crnu boju, ovo naprijed na masci i felge... i to je to.. inace odlican scoot :headbang:

--- Kraj citata ---

ma to su ti bile kombinacije velike.. sf1+vip kartice+cash+usluga i i tak

kumpljen je pod nekompletnog i jeftino jel se lik raspidil kad mu je crko..a osto bez benge..lol i plus tome obiteljski prijatelj je bio i stari je povuko neke stare dugove..

neer:
neka neka vidi se da pazis na njega samo tako ..lijepo izgleda  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju