Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Derbi gp1 50
dino_sk:
vidio sam danas oko 19-19:30 kad si se vozikao sa šetnice , start je malo u banani al kad razvrti idee ;D al da se čuje čuje se :headbang:
dante1307:
he,.... he,.... išao sam na tehnićki,.... stavio sam mu orginal filter zraka i prsten od mesinga da mu blokira brzinu,...
:toothy12: ide 42 km/h ,.....he,.... strava za voziti,.... :happy6: ko da jases magarca,.....
E.---- da,.... nabavio sam centralni orginal,..... nisam ga jos probao,.... trebalo bi karb naštelat,....
A što su me izjb,.... na teh,..... sve ok,.... ali me jeb,... sto nemam nosac za tablicu i što su mi žmige prozirne a ne žute,....
pa su me srušili,..... sutra moram napravit nosać za tab,... a žmigavce ču obojat bojom za stakla,....
E je ima tko koćioni ??? Treba mi za zadnju koćnicu,.... znaći posuda s cilindrom , ljeva strana rućkica,...
ošle su mi gumice na klipiću,..... slabo koći,... ne mogu mu nabiti pritisak,.... zvao sam Zubu ,... on ima od Peugeota,...
Traži pun k,.... love,.... :help:
istipa622:
pa serijska stakla od žmigavaca i jesu prozirna a ne žuta...žuta je samo lampica šta ne ???
dante1307:
pa i ja to mislim,.... nisam trazio slike na netu,.... srusio me na teh,.... kaze da po novom zakonu mora slikat odozada skut,...
da se vidi kak stoji tab,.... i žmigavci????? :icon_scratch: i da stakla ne smiju biti prozirna,...????
istipa622:
ma daj ajde frajer gluposti prica ako je skuter serijski takov onda nemas tu šta...99% sam siguran da ni nema za kupit zuta stakla nego se jedino mogu pobojat sa bojom za stakla kako ti kazes...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju