Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Derbi gp1 50
dante1307:
--- Citat: zokizo - 03 Svibanj, 2010, 11:43:06 ---ovo jos nisam vidio da se nekom razletio centralni
mozda bi ti bilo pametno da si uzmes torsion controler
--- Kraj citata ---
A stari centralni mi se razletio dok sam ga perinjao na ravnici,... frendu na R6 je pokazivalo oko 120km/h ,...
smanjio sam malo gas radi zavoja , nagnuo se stiso gas, i onda je samo nesto puklo,... i počeo je jako gubiti brzinu,....
--------- slike ste vidjeli , kad sam rastavio na sto je slićilo,....???? Zanima me samo kako???? i zašto???? ako mi može tko objasniti,.....
tko objasniti,....... HVALA,.......
ForRace3:
Ne postoje centralni federi za Piaggio u bojama kao i za Minarelli....
Piaggio ima drukciji sustav znaci Piaggiov ljubicasti je kao Minarellijev crveni....po meni probaj stavit Malossi plavi..to ti je 106%...mora da s njime radi Derbi dobro..ima ga jedan clan foruma koji ima Runner sa Mhr Replicom i Yasuni C16...i rekao je da mu se plavi pokazao puno bolje nego ljubicasti i da ga ne skida....
Btw ti si treci lik po redu kojem se raspala prva masina i stavlja Mhr replicu gore poslje..hahaha dvojica frendova su na GP1 RACING imali jedan kit, pa se masina raspala i otisli na novo slaganje i stavili MHR REPLICU...eto ti si treci, btw ako nadjem sliku uploadat cu ti je pa da vidis kako si jedan od frendova lijepo napravio auspuh...znaci LeoVince auspuh je sputio dole i zavidao ga na nosace od nogica za suvocaza, tako izgleda nize, puno ljepse i Polini naljepnica koja je gore buni mnoge ;) ;)
BoLT3K:
Pa gdje su slike famoznog spuha ? :)
dante1307:
Prerada auspuha,..... sutra se ide po temperaturn sprej,.... pa montaza ,..... nabacim clip,...
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
speed:
--- Citat: zokizo - 03 Svibanj, 2010, 11:43:06 ---ovo jos nisam vidio da se nekom razletio centralni
mozda bi ti bilo pametno da si uzmes torsion controler
--- Kraj citata ---
meni se isto razletio...ali nije bilo posljedica...isto na naturpijanom skutu :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju