Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Derbi gp1 50
dante1307:
kod bolje starta mislio sam da je mirniji i starta na manjim okrtajima,..... manje gasa dam i on ide,.... a
prije sam morao nabiti Rev da bi krenuo,...... imam i Mallosi zeleni probat ću i njega,... ( znam da je meksi )
sam da vidim kak reagira s njime,....
zokizo:
ovo jos nisam vidio da se nekom razletio centralni
mozda bi ti bilo pametno da si uzmes torsion controler
3alfa3:
--- Citat: zokizo - 03 Svibanj, 2010, 11:43:06 ---ovo jos nisam vidio da se nekom razletio centralni
--- Kraj citata ---
Desava se. Cesto osteti kupplung i polutke, a sjecam se da je i na novom Runneru deklo puklo tamo gdje je udario komad federa
Drnda:
--- Citat: zokizo - 03 Svibanj, 2010, 11:43:06 ---ovo jos nisam vidio da se nekom razletio centralni
--- Kraj citata ---
clanu jprekrit se neki dan razletio centralni, stavio ga na nogare i zavrtio na 13 tisuca i imao je sto vidjeti :toothy3:
dante1307:
Torsion controler
,.... Napravio sam / tj. istokario sam u radioni si od sipasa. i stavio na feder,....
Danas sam se više vozio,.... i moram reći da ljubićasti centralni je koma,.... kad se skut dobro zagrijao,... slabo mi kreće,.... i onda
samo od jednom ubrzava k blesav,..... kad pustim gas ,.... čuje se kak se mašina vrti luđaćki,.... Treba mi jaći Feder,....
Orginal ili neznam da probam s crvenim ili crnim,...???? :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju