Općenito > Generalno o skuterima
Velika pomoc pri kupnji prvog skutera
Juka_91:
Kako sam mogao vozit na starog vlasnika dok ne istekne registracija. da znam za ubuduće? U kupoprodajnom pise da cu kao kupac odjavit reg plocice. Konkretno pitam jer npr. recimo policija me zaustavi i dam i tu prometnu koja glasi na decka koji mi je prodao skuter i svoju vozacku, kako oni mogu znat da ja npr ne vozim njegov skuter kao da mi ga je posudio ili slicno? Taj me dio buni. Znaci ja moram odjavit njegove tablice, otic u svoju policijsku postaju i tamo donijet papire s tehnickog, papir od osiguranja i to i trazit svoje tablice i njih platit i to je to ili?
JosipMarijanovic:
--- Citat: Juka_91 - 03 Rujan, 2015, 21:57:31 ---Kako sam mogao vozit na starog vlasnika dok ne istekne registracija. da znam za ubuduće? U kupoprodajnom pise da cu kao kupac odjavit reg plocice. Konkretno pitam jer npr. recimo policija me zaustavi i dam i tu prometnu koja glasi na decka koji mi je prodao skuter i svoju vozacku, kako oni mogu znat da ja npr ne vozim njegov skuter kao da mi ga je posudio ili slicno? Taj me dio buni. Znaci ja moram odjavit njegove tablice, otic u svoju policijsku postaju i tamo donijet papire s tehnickog, papir od osiguranja i to i trazit svoje tablice i njih platit i to je to ili?
--- Kraj citata ---
Kakve veze imas ciji skuter vozis? Dok nije prijavljen da je ukraden mozes voziti ciji god hoces na hr tablicama. Ako ja vozim od curine mame auto kako znaju da nisam lopov a cura nije s menom u autu?
Juka_91:
Jedno glupo pitanje, ali bolje pitati nego zeznuti nešto. U apriliu sr 50 decko koji ga je prije koristio je uljevao castrol act evo 2t ulje, a gledao sam već u par trgovina i više ga nemaju, pa me zanima da li mogu uzet neko druge( nebitno koje samo da je kvalitetno) i pomiješat s tim castrolom koji je već u skuteru? Ako mogu možete li mi preporučit koje?
zvonkec92:
--- Citat: Juka_91 - 12 Rujan, 2015, 13:01:10 ---Jedno glupo pitanje, ali bolje pitati nego zeznuti nešto. U apriliu sr 50 decko koji ga je prije koristio je uljevao castrol act evo 2t ulje, a gledao sam već u par trgovina i više ga nemaju, pa me zanima da li mogu uzet neko druge( nebitno koje samo da je kvalitetno) i pomiješat s tim castrolom koji je već u skuteru? Ako mogu možete li mi preporučit koje?
--- Kraj citata ---
bilo koje
JosipMarijanovic:
--- Citat: Juka_91 - 12 Rujan, 2015, 13:01:10 ---Jedno glupo pitanje, ali bolje pitati nego zeznuti nešto. U apriliu sr 50 decko koji ga je prije koristio je uljevao castrol act evo 2t ulje, a gledao sam već u par trgovina i više ga nemaju, pa me zanima da li mogu uzet neko druge( nebitno koje samo da je kvalitetno) i pomiješat s tim castrolom koji je već u skuteru? Ako mogu možete li mi preporučit koje?
--- Kraj citata ---
Ako je polusintetika onda mozes bilo koje polusinteticko ulje staviti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju