Općenito > Generalno o skuterima

Velika pomoc pri kupnji prvog skutera

(1/13) > >>

Juka_91:
Evo ljudi procitao sam puno tema koje se ticu mog pitanja ali odlucio sam otvorit novu jer si kupujem prvi vlastiti skuter i volio bi pomoc ljudi koji su ovdje vidim itekako upuceni. Dakle imam priliku uzeti jedan od ov dva skutera: Luna Vision 3 18 km presla i Aprilia SR 50 2007 god, 13000km. E sad znam da je vjecita rasprava oko tog pitanja novi kinez ili polovni kvalitetniji skuter al posto je ta luna nova i nije pretjerano stara nema bas info o njoj pa me zanima vase misljenje.  Isto tako skuter bi uzimao u sljedecih nekoliko dana , sto prije to bolje, te bi molio ako ima netko iz Zg da mi pomogne pri tome , posto ja ne znam sto gledati kod polovnih skutera, znam osnove osnova al prepoznat los skuter i masinu ne znam, pa netko sa iskustvom da ode sa mnom a ja ga pocastim cugom i ubodem za cokoladu kako se kaze:) skuter bi vozio do posla natrag na treninge , do grada i slicno. Nista zahtjevno. Koliko 13000 km znaci za skuter, da li je o puno ili jos ok kilometraza? Evo zasad dosta pitanja pa cemo vidjet dalje :)

The Nightrider:
Ja sam dugo čekao i gledao oglasnike, moraš biti strpljiv. Na kraju sam uzeo Aerox-a koji je realno po godinama star ko biblija (2000 god) ali je čovjeku stajao u garaži i imao je samo 3800 km kad sam ga kupio, platio sam ga 5000 kn. Evo jučer gledam, novi Baotian je 6500 kn. Kojeg god kineza sam imao priliku provozati nije mi to bilo to, ovjes, kočnice, itd..
Moje glas ide polovnom skuteru.

miha12357:
Novo je novo...ali talijan je talijan...drzi se toga...ja sam se zeznio nemoj i ti  :headbang:

marko0091:
radije uzmi apriliu iako ni ona nije više šta je nekad bila  :icon_thumright:

ante046:
Da sam na tvom mjestu radije apriliju..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju