Općenito > Generalno o skuterima

Velika pomoc pri kupnji prvog skutera

<< < (10/13) > >>

Juka_91:
Evo jos jedno pitanje nadam se brzom odgovoru.. Znate li netkog dobrog majstora da mi odvezen apriliu sr 50 da je on pogleda i da mi kaze ako treba sto zamjeniti doliti uliti ili slicno.. Znaci da mi napravi neku vrstu servisa da sam miran dok ga ne spremim kad dode zima? Netko za kog znate pouzdano da je dobar a prije svega i covjek, posto sam ja novi u tom svijetu pa bas i ne poznajem

avr freak:
napiši od kud si pa će se netko javiti ovako nista. Novska ?

Juka_91:
Iz Zagreba sam

Juka_91:
Ima netko voljan da mi napiše postupak registracije skutera na sebe, u ovom slučaju. Dakle, uzeo sam skuter u Novskoj, i u ugovoru smo naveli da ću ja odjavit tablice, sad brzo ističe 15 dana pa bi to trebao napravit. Ja imam prebivalište u jednom mjestu blizu Makarske, pa me zanima, da li ja moram ići dolje ili mogu sve obaviti u Zg. Dakle zanima me mogu li se dobit MA tablice u Zagrebu. Tehnički mi vrijedi do 5 mjeseca sljedece godine, to znam da ne trebam ponovo radit, ali da li trebam vadit novo osiguranje. Mozda je pocetnicko pitanje ali eto ne znam tocno postupak kako to ide. Dakle prebacivanje reganog skutera na svoje registracije ali drugo prebivaliste.? Hvala unaprijed

JosipMarijanovic:

--- Citat: Juka_91 - 03 Rujan, 2015, 14:44:40 ---Ima netko voljan da mi napiše postupak registracije skutera na sebe, u ovom slučaju. Dakle, uzeo sam skuter u Novskoj, i u ugovoru smo naveli da ću ja odjavit tablice, sad brzo ističe 15 dana pa bi to trebao napravit. Ja imam prebivalište u jednom mjestu blizu Makarske, pa me zanima, da li ja moram ići dolje ili mogu sve obaviti u Zg. Dakle zanima me mogu li se dobit MA tablice u Zagrebu. Tehnički mi vrijedi do 5 mjeseca sljedece godine, to znam da ne trebam ponovo radit, ali da li trebam vadit novo osiguranje. Mozda je pocetnicko pitanje ali eto ne znam tocno postupak kako to ide. Dakle prebacivanje reganog skutera na svoje registracije ali drugo prebivaliste.? Hvala unaprijed

--- Kraj citata ---

Mislim da ces ga morati odjaviti i ponovo regati. Vrate ti novce za razliku u danima osiguranja. Zasto nisi vozio na starog vlasnika dok ne istekne registracija? Tak je moj deda vozio u gs auto sa pz tablicama 6mjeseci.

Uglavnom tablice dizes u zupaniji di ti je mjesto prebivalista. Jer ih dobivas po prebivalistu. Da je drugacije, pola drzave bi bilo nprijavljeno na DA ili SL tablicama a zivili negdje drugdje. A to je dosta veliki prekrsaj.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju