Općenito > Generalno o skuterima
Velika pomoc pri kupnji prvog skutera
Corector:
--- Citat: Juka_91 - 12 Rujan, 2015, 13:01:10 ---Jedno glupo pitanje, ali bolje pitati nego zeznuti nešto. U apriliu sr 50 decko koji ga je prije koristio je uljevao castrol act evo 2t ulje, a gledao sam već u par trgovina i više ga nemaju, pa me zanima da li mogu uzet neko druge( nebitno koje samo da je kvalitetno) i pomiješat s tim castrolom koji je već u skuteru? Ako mogu možete li mi preporučit koje?
--- Kraj citata ---
Evo ja sad vidio Actevo u Tokiću preko puta stadiona NK Zagreb, poslovnica s talijanskim vozilima.
Juka_91:
Hvala puno corrector :) Idem si uzet odmah u ponedjeljak ujutro :))
Ivan46:
juke,imas u intersparu valvoline polusinteticko ulje,cijena oko 50kn,jeftino,a dobro. :icon_thumright:
Corector:
Dajte molim vas, ako već kupujete jeftina ulja onda kupujte jeftino sa stilom, imate za 20kn litru ulja proizvođača Modriča :toothy10:
Juka_91:
Jos jedno pitanje, vjerovatno nije nista hitno al moram pitati. Kad je skuter hladan iz variomata se cuju kao neko cviljenje kao remen kod auta kad se cuje, ali mrvicu visi zvuk i to samo sekudnu i pol mozda i to samo pri polazenju s mjesta odnosno dok kvacilo ne uhvati i prebacuje u prijenos , znaci samo to vrijeme dok polazim i samo dok se ne zagrije nekih pa minuta kod prvog paljenja nakon duzeg stajanja. Sto bi moglo bit, skuter radi normalno, i ide dobro.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju