Općenito > Generalno o skuterima
Velika pomoc pri kupnji prvog skutera
miha12357:
--- Citat: nikola.dragicevic8 - 21 Kolovoz, 2015, 16:20:48 ---Ne placas porez na 50 ccm tako da je svejedno koja je cifra u ugovoru
--- Kraj citata ---
To okaci zabi na rep...porez na mopede se placa...i da napises da si ga platio 1 kunu oni ti po katalogu gledaju vrijednost skutera i placas 5% poreza na vrijednost vozila :headbang:
Moderatori izvinite ak sam oso off top...al me zivcira kad neko nezna...
petarpan:
ja prije cca 2 mj kupio curi 50ccm i nakon 45 min u redu (nekad je trebalo dobiti potvrdu da se ne placa porez) lik me sam blijedo pogledao i rekao da nemam kaj ovdje traziti jer se ne placa porez
ak se kaj promijenilo od tad...
avr freak:
kakav porez na 50ccm o cemu pricate. Ne placas nista samo prijenos i amen.
zvonkec92:
ne placa se porez nikakav, mihael tebe su preveslali ko i mog frenda, glupan silom oce platir porez i naravno ovi mu ga napkatili, i sljedeci dan mi se dode jadat kak su ga oderali i kak bu iso trazit pare nazad. dobio ih je NE.. Porez na 50cc se NE PLAČA..
Juka_91:
Evo dojmovi od danas ..skuter mi je legao skroz, to je ljubav na prvi pogled. Decko jako ugodan i susretljiv. Presao sam 130 km do Zagreba uz je o stajanje od 20 min .. Vozio sam u prosjeku 60,65 kmh, isao sam i do kraja punog sata 80h i jos preko ali nije mogao izmjerit. Ne znam sad tocko koji federi su i koje rolice ali setup je brutalan jer skuter ima brutalnu akceleraciju s mjesta, pretpostavljam da su tezi federi i to, moze krenut i polakp al se treba koncentrirat al kad gas vuce i vuce..ulio sam 45 kn u Novskoj s tim da je bilo upaljena rezerva sto znaci da je kad sam ulio bilo jos malo benge u njemu, u Zg sam imao dvije crtice od 6, a krenuo sam sa 5/6 crtica goriva...temp mi nije prelazila pola crtica ( ono za pregrijavanje). Jedina stvar koju moram promjenit trenutno je nogara koja malo zvecka kod voznje. Ima tko za preporucit majsora da ga malo pregleda sad detaljno i napravi mi servis da sam miran 100 posto.. Inace imam i jedno pitanje jos, kad stojim u mjestu u leru skuzio sam da je svjetlo malo slabije a kad pocnem davat gas onda se pojavaje i kad krenem svjetli jace nego kad stojim...vidim da poraste i snaga ona akumulatora sa 13 na 14 neceg kad krenem s mjesta u odnosu kad stojim..jel to tako treba bit ili..inace u leru jako mirno radi, pali na zub uvijek bez gasa i iz prve
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju