Općenito > Generalno o skuterima
Velika pomoc pri kupnji prvog skutera
zvonkec92:
--- Citat: Tomi_ZG - 20 Kolovoz, 2015, 15:56:54 ---Tak i tak piše da je oglas prodan il izbrisan,možda bolje jer ja bi izbjegavao takve pacijente.
--- Kraj citata ---
sigurno je lik na forumu pa ga sramota kad je vidio šta se piše o njemu i njegovom skuteru...
Juka_91:
Zapravo sam danas otisao cak i pogledat motor, i dečko je sasvim pristupačan i susretljiv. Ipak je sve u redu i kako treba bit. Dobro potrošnju je malo umanjio al ako se vozi penzićki onda i je tako,. ne znam gdje je kupi auspuh ali uzeo ga je prije 2 god skoro mozda je tada bio toliko nisam siguran. Ugl pregledao ga je i frend umjesto mene, pali iz prve na sve načine bez gasa, poteže jako dobro, radi mirno u leru, sva plastika je u izuzetno dobro stanju, mašina se po frendu čini odlična, jedina mana koju smo uspjeli nac je da kad se vozi jakoo jako slabo se cuje zveckanje nogare ( isprobao sam kao suvozac je stisnut nogom i to je stvarno izvor zvuka) sto cu prvo promjenit kad ga uzmem, a zato je maknut s njuskala jer cu ga ja sutra uzet. Inace stvarno je dobar skuter čak i meni laiku. osjeti se po radu da je sve kako treba. Nije bio u zurbi kao da nesto skriva, sve mi je pokazao cak i gluposti koje nisam znao gjde je sto kako ulit ulje i svasta nesto sto ja zapravo ne znam. cak i stavit ga na nogaru..vozao sam ga dosta, i sam i s njim... bio sam kod njega doma, ugostio me ljudski. Definitivno ne kao da nesto skriva. Svakako se vidi da je on to *prerastao* kupuje si auto ili tako nesto. Mislim da ću biti zadovoljan. Javim se sutra s dojmovima jer ću ga prevest od Novske do Zagreba.
avr freak:
ajde konačno da ste upiknuli to i pregledali. Ponekad glupi tekst proda motor ali to je tako,
svaka roba ima svoga kupca bez obzira kakav dojam to ostavlja na prvu i na kraju sve dobro ispadne.
Bitno je vidjeti motor a potom i prodavatelja jer odmah skuzis ako je muljator..
Drago mi je da si zadovoljan i neka služi samo. Sretno i javi detalje :icon_thumright:
Juka_91:
Javim danas dojmove navecer kad se vrtim u Zg i odradim prvih 100 km :)
Btw. Treba li u ugovor stavljam mnju cifru radi nekih kasnije stvari kao kod auto sto ljudi rade ili je svejedno koja je u ugovoru?
nikola.dragicevic8:
Ne placas porez na 50 ccm tako da je svejedno koja je cifra u ugovoru
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju