Općenito > Generalno o skuterima
Velika pomoc pri kupnji prvog skutera
Juka_91:
I jos me samo zanima sljedece. Naveli smo u ugovoru da ja odjavljem tablice i zadrzaam te njegove tablice.. Skut je registriran na njegovoj zupaniji. Ja sam prijavljen u makarskoj. Koji je rok u kojem ih ja moram prebacit na sebe..regan je do 5 mjeseca sljedece god. Mogu li se neko vrijeme vpzit tako dok ne odem dolje pa dok rijesim to s tablicama i prebacim ih u ma
miha12357:
Pa kak odem u policiju i goapođa spora mi kaze odite u poreznu upravu i platite porez pa se vratite ja g#vn# jedna uff
zvonkec92:
--- Citat: miha12357 - 22 Kolovoz, 2015, 08:17:13 ---Pa kak odem u policiju i goapođa spora mi kaze odite u poreznu upravu i platite porez pa se vratite ja g#vn# jedna uff
--- Kraj citata ---
ma drugi put ju steraj u k**ra* i slobodno reci da joj je to zvonkec92 počurio..
Darius1950:
--- Citat: miha12357 - 22 Kolovoz, 2015, 08:17:13 ---Pa kak odem u policiju i goapođa spora mi kaze odite u poreznu upravu i platite porez pa se vratite ja g#vn# jedna uff
--- Kraj citata ---
U poreznu moras otic da ti napisu potvrdu da si osloboden poreza na 50cc i onda ides na tehnicki, tako je bar kod nas u Kastelima.
nikola.dragicevic8:
Po novom zakonu imas rok od 15 dana da prebacis vozilo na sebe. To za svjetla i napon je sve kako treba bit :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju