Ostalo > Svijet računala i mobitela

S6 edge ili iphone 6plus

<< < (9/11) > >>

ivanm:

--- Citat: JosipMarijanovic - 06 Rujan, 2015, 09:16:28 ---
--- Citat: ivanm - 06 Rujan, 2015, 08:07:57 ---Na S5 se treba u postavkama deaktivirati 30-ak samsungovih aplikacija koje dolaze preinstalirane a rijetko tko ih koristi . onda radi fino kak spada. To treba znati svaki korisnik samsunga ali i htc. Tzv bloatware.

--- Kraj citata ---

Hahaha vidis o tome ti pricam. Jesam ja platio toliko mobitel da od kad ga uzmem moram sebe opterecivati sto smijem ili ne imati na njemuda bi radio brzo? Nisam se ni poceo uciti na mobitelu, a vec trebam znati di se sto nalazi da bi ga ucinio korisnim. To je smijesno. Zato bake i dedeki mogu koristiti iphone iz prve, bez nastelavanja i prenastelavanja sustava. Nazalost onda ljudi iphone zovu proizvod za kretene jer su ga napravili pametno i intiutivno. A android zovu sustavom za pametne jer ako si prosjecan korisnik i neda ti se zamarati/ neznas oko sustava/ nemas vremena za stelati sustav si kupio skoro neupotrebljivi proizvod. Moras biti korisnik koji zna koliko ti mob rama, kakav procesor, kakav ekran ima itd..mislite da to prosjecni korisnik zna? Pa ljudi auto plate 100 000 kn pa neznaju koji motor imaju nutra.   

Evo vam opet paralela sa win i mac.

Da bi na win izvuko maks performance na laptopu moras ugasiti wifi, staviti da se hard disk nikad negasi, staviti procesoru da je tvoj program najbitniji po prioritetu, oznaciti koji usb ces koristiti dok koristis program da bi imao najmanje kasnjenje zvuka i jos 3,4 stvari moras napraviti..
Na Macu samo upalis program i imas najbolje performasne. Nemoras gasiti nista, i nicemu određivati prioritete

--- Kraj citata ---

gle, tema iphone-android i pc-mac ima na internetu desetke tisuća, i fanovi se svade oko toga uzalud. svakome paše nešto drugo.. kao  što nekome paše VW a nekome volvo.
open sustav, da, imaš besplatne aplikacije i milijun mogućnosti, programiranja mijenjanja, i baš zato što su besplatni, svaki proizvođač androida preinstalira svoje a nama većini nepotrebne aplikacije koje jednostavno onemogućiš i amen.
kao što kad kupiš hp komp dobiješ gore hrpu hp bloatwarea koji ti također usporava sustav i treba ga deinstalirati.
kod iosa toga nemaš jer platiš svojom kunom sve što na uređaju dobiješ i ono što ide ekstra..
tebi treba dummie phone koji upališ i radi i to je to..
kupi iphone i prestani sraćkati po androidu
android je sustav koji se neprestano razvija, a korisnici su zapravo beta testeri.
ja osobno to obožavam kao hobby a programiranjem pc-ja i androida zaradim koju kunu.
apple je zatvoren i nemožeš ništa presonalizirati, koristiš ga kakav je, a dobar je i uopće nema smisla raspravljati, jer su na njemu radili developeri koji imaju mjesečna primanja 100x veća od mene.
tak da se s tim ne zamaram.
ja sam svaki svoj android preinstalirao komplet valjda 200 puta i to me zanima, probao 50 različitih os-a itd.
tebe to ne zanima, hoćeš uređaj koji radi ko televizor, pali gasi.

ostani pri apple-mac grupaciji i ne flejmaj ovdje, skrenuo si sa teme koja uopće nije tvoja i suzdrži se komentara, molim..
prodaj sve kaj imaš od androida i vrati se na ios kao da si bio u avanturi sa drugom ženskom i vraćaš se svojoj  dragoj jabuci - pametniji..

sorry na offtopicu ali neznam koliko godina imaš ovakvi komentari puni mržnje su na svakom forumu nedozvoljeni i da ovdje ima živih moderatora već bi topic bio očišćen ako ne i izbrisan.

Tomi_ZG:
Da se razumijemo ni ja ne volim ios,al da se tema ili postovi sankcioniraju,brišu ili nekaj treće radi onog kaj Joža piše je čisto pretjerivanje bokte,pa u offu smo j#boga,nisu tehnička pitanja o skuterima niti je ovo mojprogramer.com/forum

Corector:

--- Citat: suni - 06 Rujan, 2015, 21:09:28 ---a na primao sam ih se puno tako da

--- Kraj citata ---

A zato tebe nema cijelo ljeto za neki đir?  :toothy9:

Tomi_ZG:
Pade i meni na pamet al reko neću ga kurit dosta mu je ono za čikin stripese i sad ga ti sjebeš  :toothy12:

JosipMarijanovic:

--- Citat: ivanm - 06 Rujan, 2015, 22:36:21 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 06 Rujan, 2015, 09:16:28 ---
--- Citat: ivanm - 06 Rujan, 2015, 08:07:57 ---Na S5 se treba u postavkama deaktivirati 30-ak samsungovih aplikacija koje dolaze preinstalirane a rijetko tko ih koristi . onda radi fino kak spada. To treba znati svaki korisnik samsunga ali i htc. Tzv bloatware.

--- Kraj citata ---

Hahaha vidis o tome ti pricam. Jesam ja platio toliko mobitel da od kad ga uzmem moram sebe opterecivati sto smijem ili ne imati na njemuda bi radio brzo? Nisam se ni poceo uciti na mobitelu, a vec trebam znati di se sto nalazi da bi ga ucinio korisnim. To je smijesno. Zato bake i dedeki mogu koristiti iphone iz prve, bez nastelavanja i prenastelavanja sustava. Nazalost onda ljudi iphone zovu proizvod za kretene jer su ga napravili pametno i intiutivno. A android zovu sustavom za pametne jer ako si prosjecan korisnik i neda ti se zamarati/ neznas oko sustava/ nemas vremena za stelati sustav si kupio skoro neupotrebljivi proizvod. Moras biti korisnik koji zna koliko ti mob rama, kakav procesor, kakav ekran ima itd..mislite da to prosjecni korisnik zna? Pa ljudi auto plate 100 000 kn pa neznaju koji motor imaju nutra.   

Evo vam opet paralela sa win i mac.

Da bi na win izvuko maks performance na laptopu moras ugasiti wifi, staviti da se hard disk nikad negasi, staviti procesoru da je tvoj program najbitniji po prioritetu, oznaciti koji usb ces koristiti dok koristis program da bi imao najmanje kasnjenje zvuka i jos 3,4 stvari moras napraviti..
Na Macu samo upalis program i imas najbolje performasne. Nemoras gasiti nista, i nicemu određivati prioritete

--- Kraj citata ---

gle, tema iphone-android i pc-mac ima na internetu desetke tisuća, i fanovi se svade oko toga uzalud. svakome paše nešto drugo.. kao  što nekome paše VW a nekome volvo.
open sustav, da, imaš besplatne aplikacije i milijun mogućnosti, programiranja mijenjanja, i baš zato što su besplatni, svaki proizvođač androida preinstalira svoje a nama većini nepotrebne aplikacije koje jednostavno onemogućiš i amen.
kao što kad kupiš hp komp dobiješ gore hrpu hp bloatwarea koji ti također usporava sustav i treba ga deinstalirati.
kod iosa toga nemaš jer platiš svojom kunom sve što na uređaju dobiješ i ono što ide ekstra..
tebi treba dummie phone koji upališ i radi i to je to..
kupi iphone i prestani sraćkati po androidu
android je sustav koji se neprestano razvija, a korisnici su zapravo beta testeri.
ja osobno to obožavam kao hobby a programiranjem pc-ja i androida zaradim koju kunu.
apple je zatvoren i nemožeš ništa presonalizirati, koristiš ga kakav je, a dobar je i uopće nema smisla raspravljati, jer su na njemu radili developeri koji imaju mjesečna primanja 100x veća od mene.
tak da se s tim ne zamaram.
ja sam svaki svoj android preinstalirao komplet valjda 200 puta i to me zanima, probao 50 različitih os-a itd.
tebe to ne zanima, hoćeš uređaj koji radi ko televizor, pali gasi.

ostani pri apple-mac grupaciji i ne flejmaj ovdje, skrenuo si sa teme koja uopće nije tvoja i suzdrži se komentara, molim..
prodaj sve kaj imaš od androida i vrati se na ios kao da si bio u avanturi sa drugom ženskom i vraćaš se svojoj  dragoj jabuci - pametniji..

sorry na offtopicu ali neznam koliko godina imaš ovakvi komentari puni mržnje su na svakom forumu nedozvoljeni i da ovdje ima živih moderatora već bi topic bio očišćen ako ne i izbrisan.

--- Kraj citata ---

ti i dalje nekuzis jelda? jel netko treba dati 6000kn+ za mobitel da bi bio beta tester sustava? pa za te pare ima da radi kao avion i necu da me netko dok radim testira kao malog majmuna.

kad ti je android tako dobar, koji mobitel smartphone do 800kn ce prosjecnom korisniku raditi stabilno bez izbacivanja poruka kako mu fali rama, ili je preslab mobitel za sve zivo? niti jedan. a recimo windows phone ce odraditi tu vrhunski posao jer je sustav zatvoren na mobitelima..

kaj ti stvarno mislis da je 90% korisnika programe koji ce jednom mjesecno dizati i rusiti sustav na mobitelu/kompjuteru? ljudima netreba jos opterecenja u zivotu. kraj svog posla kojeg imam samo mi jos fali mobitel koji nije stabilan. a takvo ti je razmisljanje vecine danas. 

moji su komentari puni mrznje a ti meni govoris da mi treba dummie phone? oces reci da su svi graficari, dizajneri, VJ-i, audio inzinjeri  isto dummie ljudi jer se jednostavno ne zele da ih komad elektronike (citaj MOBITEL/RACUNALO) jebe u mozak usred posla jer ga je netko odlucio koristiti kao malog majmuna da mu testira sustav na uređaju od 6000kn?

koristis usporedbu automobila? nema problema. odi kupi seat ibizu cupru i javi mi jel ti smeta kad te netko koristi kao malog majmuna da testira svoje fiks ideje sa tvojih utrosenih 25000e. kad ti 3 puta motor ostane bez kapi ulja, 3 puta ti se pokvari dsg (tvornicka greska koju ti popravljaju dok ti ne prođe garancija). auto u godinu dana vozis mj dana jer se ostatak sarafi po servisima. ili bi rađe kupio neki drugi dummie auto koji radi normalno? ti nesto zoves dummie jer se ne kvari uz normalnu upotrebu i stabilno radi. onako kako je i predviđeno? ti bi i televizor doma na  kojem bi radije rusio i dizao sustav taman prije gledanja tekme radi nekog tvornickog testiranja?  jel opce treba nastaviti dalje? ili i dalje nekuzis o cem pricas?

ti volis kupiti hp laptop koji ce te za prvo korisnicko iskustvo prcati u mozak jer su nabacali neke programe koji su nepotrebni? jesi kupio od njih laptop i platio ga tesko zarađenim novcima da bi te netko prcao u mozak? i onda opet ides krvavo raditi da zaradis novce i proizvod koji si kupio te pocne prcati u mozak jer ima glupo rijesen sustav ili ima nepotrebne programe?

TI COVJECE IMAS VELIKE ZIVCE AKO VOLIS DA TE NETKO ZAJEBAVA DOK RADIS. :notworthy:

android vuce paralelu sa kineskim skuterima. cim ih kupis moras nesto dr#at% po njima da bi radili malo bolje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju