Ostalo > Svijet računala i mobitela
S6 edge ili iphone 6plus
Tomi_ZG:
Dobro Joža ovo kaj si ti naveo je brutalna profi upotreba i to sve stoji kaj veliš,al mi osim tebe koji se s time baviš nemamo potrebe za tak nečim
JosipMarijanovic:
--- Citat: Tomi_ZG - 06 Rujan, 2015, 17:21:47 ---Dobro Joža ovo kaj si ti naveo je brutalna profi upotreba i to sve stoji kaj veliš,al mi osim tebe koji se s time baviš nemamo potrebe za tak nečim
--- Kraj citata ---
Tko je ikad rekao da je mac za igranje doma? Zato i jesu sve usporedbe mac-a i pc-a vise manje uzaludne osim po tehnickim karakteristikama. Svaki od mac modela ima svoje mjesto upotrebe u pro svijetu dok pc tu moze biti u programiranju. Sve zahtjevne zadatke od grafike, dizajna, obrade video sadrzaja, obrada audio sadrzaja, produkcija, live stream radi mac u odnosu da na jedan pc imas 300 mac racunala. Igranje igrica nije ni u pola zahtjevno kao igranje video obrada recimo 6k filmica.
Znas zasto sam naveo brutalnu profi upotrebu? Zato da ljudi shvate sto mac-ovi rade u stvarnom svijetu nasprem pc-a koji su kao bebe koji sluze uglavnom za igranje igrica.
suni:
Josip ja imam s5 vec 14mj ne da mi nije zasteko vec nije nikad bilo problema s njim nikakvih mobitel super i ne skripi kad ga primim u ruke hahaha to su gluposti nisam u zivotu primio mobitel koji skripi a na primao sam ih se puno tako da imo sam ios i android i android je tolko napredniji i bolji da to nisu istine
JosipMarijanovic:
--- Citat: suni - 06 Rujan, 2015, 21:09:28 ---Josip ja imam s5 vec 14mj ne da mi nije zasteko vec nije nikad bilo problema s njim nikakvih mobitel super i ne skripi kad ga primim u ruke hahaha to su gluposti nisam u zivotu primio mobitel koji skripi a na primao sam ih se puno tako da imo sam ios i android i android je tolko napredniji i bolji da to nisu istine
--- Kraj citata ---
u kojim uvjetima koristis mobitel? jesi ga probao koristiti na - 15*C ?
napravim ti ja hard test mobitela, donesi mi ga na tjedan dana i kad ti ga vratim ako bude radio kao i kad si ga predao to mozes biti sretan.
gle, ako je tebi otvoreni sustav koji nije optimiziran do kraja za ni jednu od 150 000 mogucih kombinacija napredan tko sam ja da ti govorim drugacije? ocito problematiku oko otvorenih sustava poznajes koliko i Niko Kovac nogomet
Tomi_ZG:
Suni tu se priča o profi upotrebi kužiš,nitko od nas ne radi s mobom to kaj on radi.
To ti je ko da mehaničaru koji svaki dan šarafi aute veliš da ti je ključ iz pevca za 8kn odličan i da ne puca i ne kvrcka,a koristiš ga jednom godišnje za pritegnut rasklimana vrata od ormara.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju