Uuu moja greska,jedno mislim drugo pisem
Al svejedno si mogao 172
nisam se uopce htjeo zamarati trazit 172 cilindar, a gdje su jos popratni dijelovi, kao karb, variomat p abi razmisljao o torqu itd... dobio sam povoljno ova dva 150 cilindra, ja sam cak zadovoljan sa ovih 125 kubika jer putujem na posao svega 5km i ok mi je sasvim, no nemam mira, ovo skupljam da na zimu imam zanimanje.
kao drugo, imam i cilindar od 180 sp-a, pa ako me pukne budem isao na tu preradu, imam na lageru hladnjak sa ventilatorom od dragstera 180 skupa sa malom posudom tako da i to mi je opcije ako budem htjeo.
role 13g,centralni serijski, ,a remen od runnera180,mitsubishi.
centralni imam malossi bijeli dugi, mislio sam pokusati s njim i 12gr valjcima, remen od sp180 je u narudbi sa webshopa.
danas sam montirao vizir, opet shout out to kiza, FROM probrani dijelovi iz kvarta. sad to vec lici na nekaj.
usput danas kupljene neke sitnice, prirubnica za mikuni vm20, svijecica ngk br9es, ariete rucice.
i naruceni su, novi lezajevi stupa vilice, novi semerinzi za vilice sa slike. nisam siguran ima li kakva razlika u Shova i Mazzorchi vilicama, mislim na oprugu, jer ove shova su isle na 50ccm a mazzorchi na 125-150, vidit cu ako se bude dala opruga ili kako to vec izgleda dalo prebacit nesto skombinirati, jer ove moje su bile ispravljane i nema tu neke srece ja mislim. ici ce ugl shova. to je plan.
LP