Evo malo ludog peha od jucer, ja i draga jucer obilazili dvorce od Donje stubice do Oroslavlja, pa krenuli kuci na Bedekovcinu kad ono drek ceste raskopane, nista nazad za Zabok pa okolo doci do Bedekovcine i na Mariju Bistricu stici kuci, no u mjestu Mirkovec skuzim da mi se motor cudno ponasa po zavojima, stajem sa strane i cujem kako iz zadnje gume šišti zrak...
Normalno nesto ju je probuslio i izaslo van..psujem i skidam sve po redu od ljutnje...
nista vadim mob i gledam kartu vidim ina neka radnja u blizini pa se odlucim gurat kawu u brijeg kako bi dosao do moguce pomoci, vidim nakon pola kilometra nekog covjeka na dvoristu i pitam za taj servis, covjek mi odma zove taj servis posto pozna vlasnika i naravno servis zatvoren i nema nikoga doma. No taj isti covjek nudi pomoc na sto mu velika hvala i vozi me do benzinske gdje kupujem sprej za krpanje gume. Dosli nazad natiskali to nutra i gasssss. Do kuce stao na svaku benzinsku provjerit tlak..ali vidi cuda guma drzi i ne pusta tlak. danas gledam jos uvijek sve ok..sutra cu do vulkanizera da ju zakrpa da se mogu vozit bez brige..
Uglavnom poanta je da sam se iznenadio kako ima ljudi koji su spremni pomoci drugome u nevolji..normalno nisam covjeku ostao ducan vec sam mu klincu ostavio za sladoled i uredno se zahvalio na pomoci. Ni sam nisam vjerovao da ti sprejevi ista pomazu, sve si mislim da cu jednoga ugradit u kawasakia da imam uvijek uz sebe kao dodatnu opremu.