I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Vjerojatno su te snimili, ako si vozio po staroj karlovačkoj, tamo je kamera na 40km/h na jednom djelu
Citat: roc - 31 Svibanj, 2016, 17:35:53Vjerojatno su te snimili, ako si vozio po staroj karlovačkoj, tamo je kamera na 40km/h na jednom djeluKraj te prolazim svaki dan. Postavljena je kamera stvarno u kutiju i slika od nazad i naprijed. Navodno da neće još dugo ta kamera slikati, ako me razumiješ.
Peza kao zgewindani Lamborgini
Pa kud se tam voziš di sve vrvi od kamera Tak sam ja neki dan tam kod Joga skoro naj#bo,ograničenje 50 a ja dokurio zalegnut sa 90+ po gpsu al od naprijed na sreću
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
jučer frenda zaustavili bez tablice (Y R1), nikad ju nema gore. Kazna 150kn zakelji to nutra i vozi se, kad imas tehnički stavil ju budeš gore a po teškoj kiši i blatu se sigurno ne voziš.. Nisu još došli na tu razinu zezancije, kod nas na tehničkom čak imajulikovi par komada zadnjih blatobrana za one koji su kupili motor bez blatobrana i nema pomoći.Slikati se nekak mora
Sad da vidim kog ce slikati...