Tehnički kutak > Tuning skutera

Derbi gp1 Racing dorada

<< < (3/5) > >>

nrgpower22:
Ne, kada saraf zavrces dajes mu manje zraka a kada ga odvrces vise zraka, optimalno i fabricki je na jedan i pol krug da se odvrne, kada zavrnes do kraja saraf zraka skuter bi se trebao ugasiti, ako se ne ugasi moguce je da vuce fals zrak ali ne mora znaciti.

Poslacu ti u inbox link gdje imas sve o stelovanju karba  :icon_thumright:

Vexare94:
Moze, hvala, problem je na racingu stelat mjesavinu kad je sav zatvoren, do vide od mjesavine se nemoze doc bez da se skida airbox a ako se skine onda vuce previse zraka, ne znam kako da ga postelam bez da ga cijelog raskopam...

Vexare94:
Znam da ljudi inace pljuvaju po ovom skuteru jer je sve zbijeno u masku i treba sve raskopavat ali ima li itko ideju ili je podesavao mjesavinu na karbu od racinga na bilo koji nacin bez da je raskopao sve plastike sa motora ?

Corector:
Ako zelis podesiti mjesavinu prvo skini deklo. U lijevom donjem kutu ti je uljna pumpa, obrati pozornost na pokretni dio na kojem je sajla (prilikom dodavanja gasa ces ga uociti kako se pomice). I na tom pokretnom dijelu imas jednu horizontalnu crticu, a imas i na kucistu uljne jednu takvu crticu. Kada je skuter u leru, te 2 crtice se moraju preklopiti.

Vexare94:
Mislio sam na mjesavinu zraka i goriva, vida na karbu stoji ukoso u odnosu na vidu od minimuma i ful je tesko doc do nje, mozda netko zna sa cime bi se moglo doc do nje ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju