Tehnički kutak > Tuning skutera

Derbi gp1 Racing dorada

<< < (4/5) > >>

Vexare94:
Jel zna mozda netko di se mogu kupit dizne 56 i 58 M6 za dellorto ili ako znate nekog u Rijeci da ih ima, ne moraju bit nove.

Laki:
imas u moto matušić kod tower centra, ako nemaju tamo imaju i servis u matuljima

FeZox-team:
Corector ti govori sto se tice ulja da provijeris, nije lose bacit oko na i na to
daba je tako je skuter nezgodan za radit, rasklopi sve plastike i igraj se s tim karburator nemoras cak ni rezervar skidati vec prednji kraj odignes da dodes do karba
a dizne, ovaj forum lijepo ima svoj WebShop tamo si pogledaj ili na scooter center odakle takoder narucuju

Vexare94:
Hvala na savjetima ljudi, stavio sam malossi multivar gore sa 5,6 g rolicama i sad uspjeva pogodit rezonanciju auspuha ali ima slab start zbog premekanog federa na kvacilu pa mu neda da se zavrti prije nego sta spoji, koji centralni feder bi pasao na 50 ccm zajedno sa zutim susticama kvacila , gledao sam malo ali ne kuzim bas te tenzije jer sam pocetnik u svemu ovome, ima razlicitih crvenih, zutih i zelenih... ? :D

nrgpower22:
Pretvrde su ti zute na kvacilu spalit ces zvono sebi, stavi bijele a centralnu uzmi malossi ljubicastu trebalo bi biti ok.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju