Tehnički kutak > Tuning skutera
Derbi gp1 Racing dorada
Vexare94:
Pozdrav, nabavio sam drugi auspuh od leovince za derbi racing verziju i multivar, trenutno je na skuteru sve serijski i za sada ne mislim stavljat kit, na karburatoru je dizna trenutno 54 ako se ne varam, nisam siguran ni da li je limić maknut jer ga još nisam rastavljao, sa multivarom je došla bijela opruga koja mi se čini da je tu negdje po tvrdoći sa originalnom a skuter kreće na dosta visokim okretajima, uz to sam uzeo i polinijeve opruge od kvacila(po tri šta idu zelene plave i žute) ,rolice od 5.7 ,4.3 i 7.2 koje idu uz multivar i set dizni od 62 do 78 te pilot dizne 36 i 38 pa me interesira ako imate koji savjet što bi se iz toga dalo iskombinirat, mislio sam stavit 5.7 rolice i žute opruge na kvačilu jedino nisam siguran koju centralnu oprugu i diznu da stavim jer živim u brdovitim krajevima i skuter ne treba ic preko 90 samo da cupa bolje u brdo. ???
FeZox-team:
56 glavnu diznu
od opruga kvacila najmekse, to su vjerovatno zute kod polini
a rolice nezz
Vexare94:
Ok, probat cu , samo jos jedno pitanje, di se mijesa smjesa ulja i benzine , prije karba ili u samom karburatoru jer sam kao cuo da se mora pojacat dotok ulja kad stavis vecu diznu jer onda vise nije 2 % mjesavina ali ako se mjesavina radi prije ulaza u karburator onda to nema smisla.(motor radi na mjesalicu)
Vexare94:
Jos sam se malo raspitao i kazu da bi trebao probat od 64 pa nadolje sa diznama jer trenutno je gore 64 dizna i motor se ne želi razvrtit uopće serijska je bila 53 ali sa limićem, ne ide preko 35 kmh i trokira koda mu je smjesa prebogata, da li bih trebao podesit omjer smjese i zraka sa onom vidom na karbu(ne mislim na vidu od minimuma)
FeZox-team:
u karburatoru se mijesa ulje se benzinom i imas progresnu informaciju ne trebas pojacavati ulje ako stavljas koji broj vecu diznu pogotovo posto je serijski skuter
i naravno da treba se igrati s visinom igle, vijkom za zrak no otkud tolike komplikacije a serijala, da tebi negdje ne vuce fals zrak druze
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju