Tehnički kutak > Tuning skutera

Derbi gp1 Racing dorada

<< < (2/5) > >>

Vexare94:
Stvarno ne kuzim ni ja, jedino sta sam napravio je zavidao gore rezonantni auspuh, skinuo limić blokadu sa karba i stavio veću diznu međutim motor pocne trokirat kako dođe blizu maksimumu okretaja i snage vise nema za ništa , skinuo sam diznu 64 i stavio 62 a pilot dizna je sa 32 na 36 ali ona ima veze samo sa minimumom i sad na 62 se bolje zavrti ali jos uvijek onako lagano trokira u visokom podrucju, bit ce da jos uvijek ima prebogatu smjesu a sta se tice falseg zraka, moguce je da je prirubnica u banani jer je ispucala a kako sam ju mrdao moguce je da je skroz otisla.

nrgpower22:
Cim je ispucala mjenjaj odmah, barem to nije skupo, cuo sam da su od rms - a dobre prirubnice.

Vexare94:
Ok, malo sam eksperimentirao sa diznama i kako sam isao nizbrdo sa velicinama motor radi sve bolje, sa 64 sam se spustio na 60(najmanja sta imam a serijska je presitna) i motor se u jednom trenutku zavrtio bas kako treba u probnoj voznji sta znaci da se priblizavam optimalnom rangu, sad jos samo malo treba mjesavinu podesit i cini mi se da bi to bilo to, kad sam nakon 64 i 62 dizne skinuo svijecicu, bila je totalno crna sta znaci da je smjesa bila ekstra bogata.Vratio sam pilotku sa 36 na 32 i sad opet ima normalan minimum i prima gas dobro, jedino ga jos iber steka.Posto nisam siguran sa vidom za mjesavinu, na koju stranu se vrti vida za vise zraka/vise goriva ?

nrgpower22:
Saraf za zrak na karbu zavrnes do kraja i onda odvrnes jedan i po krug ili dva kruga, sto se tice strane okretanja normalan je navoj ako na to mislis, kao i svaki drugi saraf. Na tvom mjestu ja bi prvo prirubnicu zamjenio.

Vexare94:
Mislio sam na to npr kad odvidavas vidu, onda mu dajes vise zraka , a kad zavidavas vise goriva sta ne ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju