Tehnički kutak > Tuning skutera

Kako ubrzati zagrijavanje termo grupe?

<< < (6/9) > >>

Crazy Kuree:
Ma AC je zakon za setupe koji se ne vrte preko 10500 obrtaja tu nema grijanja samo gas za sve ostalo tu je LC

SlowRider:
Najvjerojatnije kupujem(o) termostat o kojemu je bilo rijeci, samo nece biti lako doci do njega...

http://www.speedline.dk/scooter/item.php?ItemId=2351&VariationId=1843

..::IVKULJA::..:
ja jos imam 28mm karb,mos mislit kolko je to goriva,i takodjer treba nekih 10min da dodje na radnu temperaturu...inace preko zime stavim karton preko pola kilera pa se prije zagrije:)

SlowRider:
Problem sam rijesio sada kada mi termostat ne treba. Prema iskustvu drugih, razlika u radnoj temp. sa i bez termostata je jednaka (po ljetnim vrucinama), ja cu se u to jos uvjeriti i smatram da bi moglo biti tako.

Termostat od serijske termo grupe minarelli ima oznaku 70°C sto bi trebalo znaciti da ima max. protok od te temp.

Nabavio sam vrlo slican termostat od SP180 runnera, samo sto otvara na 60°C. Probao sam grijati fenom oba i ovaj od 70°C puno sporije otvara.

Ovaj termostat od 60° je prava stvar jer sam nesto slicno trazio samo je cijena bila preko 500kn, skuter ce mi puno brze doseci radnu temp. (pogotovo kada je vani hladnije i spustanju niz dugacke nizbrdice) i otvara tamo gdje je snaga veca nego na serijskom termostatu. :headbang:

Chupsy:
ja ostavim skuter da radi na leru dok ne obučem kacigu i rukavice
nakon toga gas...

imam termostat original od sp50 otvara na 60°C i kiler od sp nevidim potrebu grijat skuter

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju