Tehnički kutak > Tuning skutera
Kako ubrzati zagrijavanje termo grupe?
ive_91:
danas naguro kartona ispred kilera i eureka digla se temp 5 min u leru i 3 km. i temp se digla malo... vozio se valjda 20 km... furao po brdima bas i temp na 1/4 stoji i to je to... moram si ubacit termostart... kad su radit generalku..
2TDottore:
jos jedan dokaz da je AC zakon.
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 21 Rujan, 2008, 19:49:39 ---jos jedan dokaz da je AC zakon.
--- Kraj citata ---
Al ne baš po 40 celzija i gradskim gužvama od semafora do semafora.
Setup mi se da mijenjat kad se vozim po zimi. Ti tak ionak po zimi samo prepelaš motor da se ne zapečeju karike. A mi kaj svaki dan skoknemo do dučana ili slično koji je udaljen 2-3 kilometra, nama se neda stalno čekat da motor bude na radnoj temperaturi.
Kad stavim serijski spuh, teške rolice i mekane federe kuplunga mogu krenut odma, vozim se sa jako malo gasa, motor je pod malim opterećenjem, niskim okretajima a vuće dosta jako...
A da ne pričam o lijenosti, nisi zamijenil remen 3 godine... :toothy9:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 22 Rujan, 2008, 14:50:33 ---
--- Citat: 2TDottore - 21 Rujan, 2008, 19:49:39 ---jos jedan dokaz da je AC zakon.
--- Kraj citata ---
Al ne baš po 40 celzija i gradskim gužvama od semafora do semafora.
Setup mi se da mijenjat kad se vozim po zimi. Ti tak ionak po zimi samo prepelaš motor da se ne zapečeju karike. A mi kaj svaki dan skoknemo do dučana ili slično koji je udaljen 2-3 kilometra, nama se neda stalno čekat da motor bude na radnoj temperaturi.
Kad stavim serijski spuh, teške rolice i mekane federe kuplunga mogu krenut odma, vozim se sa jako malo gasa, motor je pod malim opterećenjem, niskim okretajima a vuće dosta jako...
A da ne pričam o lijenosti, nisi zamijenil remen 3 godine... :toothy9:
--- Kraj citata ---
meni motor i po najvecim vrucinama nije bio ni blizu da bi se pregrijao,a kaj se tice voznje po zimi samo genijalci se voze ispod 10 stupnjeva.Sta cu mjenjat remen kad kevlar drzi ko novi.Malo je potrosen ali nema veze. ;D
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 22 Rujan, 2008, 18:26:13 ---meni motor i po najvecim vrucinama nije bio ni blizu da bi se pregrijao,a kaj se tice voznje po zimi samo genijalci se voze ispod 10 stupnjeva.Sta cu mjenjat remen kad kevlar drzi ko novi.Malo je potrosen ali nema veze. ;D
--- Kraj citata ---
A kad smo na sljeme išli? :toothy9:
Gle, da je i -10 vani, ja do dučana i natrag idem bez problema kad mi je mrvicu predaleko pješice :notworthy:
I kud bi ja došo kad bi svako jutro 10 minuta grijal motor pa polako ubrzaval... Već bi se vratil pješice iz dućana :icon_thumright:
I tebi po zimi nije tolki bed jer nemoraš pazit na dihtunge glave...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju