nije bio šaraf unutra, našarafio sam drugi, ali je bio prekratak malo. no dobro, uspio sam ga blokirati.
da, znam da skroz treba biti u utoru ali nije. kao da je membrana prevelika, ili ju je tak teško namjestit da jednostavno ne ide.
budem uzeo membranu sa starog karba i stavio unutra, možda bude bolje. naručio sam i veću diznu sada, prošla koja mi je došla je bila navodno 92, no možda mi je poslao mačka u vreći jer mi nije izgledala kao nova. ko zna kakva je.
mislim da bi s karbom još mogao dobiti nešto eventualno. makar sam zadovoljan s brzinom, 75 gpsa mi je dovoljno.
problem je što sa tim big core kitom mora ići i više, a meni neće vrag mira dat dok ne izvučem maksimum.
@tomi, poklopac motora mi je na distancama, nisam htio to mrdati sad kad mi bendix radi bez greške.
namjerno smo išli na karb da probamo namjestiti tu membranu, ali nikak pa nikak. inače, lim na vijku od ler gasa funkcionira savršeno, ako se znaš snaći. i mora biti dugačak minimalno 15 mm da zblokira dovoljno, ja sam ga odrezao 10 i bilo je prekratko, išao je previše. no to je sad igrancija.
možda se danas poigram sa iglom i karbom da to namjestim kako se spada