Pročitao sam temu u vidim da je borba žešća od početka i nema naznaka da će prestat. Bez namjere za vrijeđanjem, postaviš pitanje za dužinu kabla od akumulatora do alnasera, tj releja (za plus) i šta da čovjek kaže nakon toga? Ako se postavlja pitanje za nešta što je tako očito i jednostavno onda mogu samo reći ostavi se šerafanja i vozi serijski kako ide.
nejasan je bio odgovor pa je i pitanje takvo, kabal se ne izražava u milimetrima debljine nego u kvadratima. znam koliko mi malo treba, i znam koje dužine, no koristiti ću kabal i za druga ožićenja na motoru. nije isto 75cm i 150cm. nije isto 2.5kv ili 5kv.
od početka do danas, da se razumijemo, motor sam s majstorom rastavio i sastavio 3 puta, nisam više baš toliki laik. Jedino mi je Ivano dao konkretan prijedlog vezan za paljenje i mislim da je to zadnje što je ostalo a da nisam probao.
A što se tiče ostalog, kompresije, mehanike, brzine i svega, apsolutno sam sve pokušao što sam mogao i neće. Struju ću riješiti, paljenje i kurblanje, to nije problem, no krajnja brzina također ne valja, a i to ću riješiti.
Najlakše je reći, ne guraj se tamo di ti nije mjesto, no ima ljudi koji su samouki i koji se vole igrati sa stvarima koje nisu nikad radili i koji imaju volju i želju naučiti. Bez uvrede
Ivano, ja ću mjenjat instalaciju kompletno
to je ono što se nismo razumjeli, no znam što si mislio reći. Uglavnom, već sam nabavio kablove za ožičenje i probni ovaj debeli pa ćemo vidjeti. danas ću isprobati.
Hvala