Tehnički kutak > Tuning skutera

Neos-Zaribao

<< < (10/11) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: igor.sb - 20 Rujan, 2008, 15:40:38 ---
--- Citat: 2TDottore - 19 Rujan, 2008, 13:54:29 ---a i dobar ti je taj majstor koji ti i busi i brusi cilindar za 60kn a da to ispadne savrseno i da dugo radi.Stvarno ti je jeftin majstor nema sta.Takvog bi svi zeljeli. :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

kakve veze sto je 60 kn

kod nas u brodu je 50kn posten covjek a majstor samo takav, za istokarit i ishonovat cilindar treba max 15 min, jel to vrijedi 100kn? :P

--- Kraj citata ---
ma ne treba ni 10 minuta gledo ja kad mi je radio taj iz SB-a

Crazy Kuree:
našo sam dva komadića karike u auspuhu  :icon_biggrin: znači ništa nije otišlo u blok kao što sam i mislio

2TDottore:

--- Citat: Crazy Kuree - 20 Rujan, 2008, 16:48:12 ---
--- Citat: igor.sb - 20 Rujan, 2008, 15:40:38 ---
--- Citat: 2TDottore - 19 Rujan, 2008, 13:54:29 ---a i dobar ti je taj majstor koji ti i busi i brusi cilindar za 60kn a da to ispadne savrseno i da dugo radi.Stvarno ti je jeftin majstor nema sta.Takvog bi svi zeljeli. :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

kakve veze sto je 60 kn

kod nas u brodu je 50kn posten covjek a majstor samo takav, za istokarit i ishonovat cilindar treba max 15 min, jel to vrijedi 100kn? :P

--- Kraj citata ---
ma ne treba ni 10 minuta gledo ja kad mi je radio taj iz SB-a

--- Kraj citata ---

ma daj.Pa nemre nis stroj postelat za 10 min. :icon_biggrin:

Crazy Kuree:
za 20 minuta je 3 cilindra obradio, moj jedan i dva od frenda ja bio tu kad je radio... najduže mi je izdržo kad je taj radio, 8000km i ja skinem cilindar bio ko novi a na shotu isto se vrtio i ispuh sj**** i pukne karika nakon 2 km... al imo sma MHR replicu u rezervi zato sam i radio to hehe a nisam znao šta se širit smije

ivanm:
u ZG je skuplje, nema ispod 120 kn..
toliko sam platio krešinom pajdi, a lik je zračnjaka izbrusio na 5 stotih..
kaže kakvih 6-7 stotih nije to tomos..
samo lagana razrada i bok..
i evo tak je 3000 km sam napravio bez ikakve greške, sve klapa tip top..
znači tolerancija mora bit 5 stotih bez obzira dal je AC ili LC..
onaj majstor koji brusi na 7 stotih il nezna kaj radi il radi više da ne zacvika..
a neće zacvikat ak se pravilno razrađuje i ak je dobro poštelan karb..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju